Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz ebbol valami?
Van egy srac akivel mar tobb eve ismerjuk egymast, mindig nagyon kedves es figyelmes velem. Az evek alatt nagyon joba lettunk, viszont nekem vegig volt kozben parom akivel egy barati tarsasagot alkotnak. Azota viszont szakitottunk mivel en tobbet kezdtem erezni a masik srac irnat, bar ezt a volt pasim nem tudta h pont emiatt a srac miatt.
2x talalkoztunk kettesben eddig, masodik talalkozon csokoloztunk is amit o kezdemenyezett, majd a “randi” utan hazavitt.
Kerdeztem h fog-e majd irni, mire mondta h most lehet h par napig nem, mert meg haragszik ram (multkor sikerult megbantanom es rosszul esett neki) es emiatt bucsu puszit sem adott, viszont utana mondta h “majd meglatjuk” es elkoszontunk.
Azota eltelt 1 nap es nem kersett..heti 4-5 napot szoktunk am beszelni, de megis vartam h keressen.
Szerintetek erezhet irantam valamit vagy meg o is taktikazik, hisz nemreg szakitottam a masikkal es fel tole?

Hát bocsi, de szerintem csak a tested érdekli.
26/F

ilyet mondani, hogy “majd meglátjuk”...
hát nézd, nem lehet kizárni azt az opciót sem, hogy csak át akarja gondolni a dolgokat, de nekem ez nagyon sántít.
miért csókol meg, ha elvileg haragszik rád? miért ráz le utána?

alárendelted magad.
Amikor másodszorra randizni "kellett" veled és megcsókolt, akkor érdekes, nem haragudott.
Furcsa játékot űz a barátod. Ha legközelebb randira hív, kicsit szivatnám ezzel a "majd meglátjuk" szöveggel, vagy bele sem mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!