Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el randizni ilyen helyzetben? Gáz lenne?

Figyelt kérdés
Elsőéves egyetemista vagyok, és van egy lány aki tetszik. Igazából az lenne a kérdés, hogy gáz lenne-e valamilyen elektronikus felületen elhívni ismerkedni? Ilyet még nem csináltam, nyilván ha jelenléti lenne, egyszerűen odamennék hozzá, mert tudom, hogy személyesen az igazi, nem is vagyok félős, de úgy tűnik erre nem lesz lehetőség egy jó darabig. Így elhatároztam, hogy vizsgaidőszak után nyáron elhívom valahová. Sajnos nem ismerem igazán, olyan sokat nem is beszéltünk még. Szerintetek nagyon gáz lenne messengeren ráírni ezzel kapcsolatban, vagy inkább próbáljam meg felhívni ? Akkor viszont nem hagynék neki gondolkodási időt, és mivel - mint mondtam nem ismerem annyira - letámadásnak tűnhet, meg egyáltalán fura lehetne, hogy kinyomoztam a telefonszámát. Ilyet nem is akarnék elkövetni amúgy sem. Mit gondoltok? Hálás köszönetem a kulturáltan megfogalmazott véleményekért !

2021. márc. 21. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Mivel nyár utánra tervezel talit, szerintem csak kezdj el beszélgetni vele, ha eddig nem tetted. Eleinte sulis dolgokról, aztán ha vevő rád, jöhet a többi is. Ha jól elvagytok chaten, akkor kezdeményezhetsz videó hívást vagy telefonálást is, ott is meg tudod kérdezni. De ha rendszeresen beszélgettek, a mostani 18-20 éveseknél ez nem gáz (ugye ez az átlagos elsőéves kor), ha messengeren hívod el randizni.
2021. márc. 21. 19:41
 2/3 anonim válasza:
84%
Teljes mértékben egyet tudok érteni az előttem szólóval. Digitális oktatás mellett ez kb. a legjobb megoldás. Egyből azzal kezdeni, hogy randi, nem szerencsés, mert elriaszthatja vagy csak lekoptat, ha esetleg nem kölcsönös a vonzalom. Viszont ha csak simán elbeszélgettek többet és többet és úgy érzed vagytok már olyan szinten, hogy akár videohívásban is beszéljetek és érzed azt, hogy ő is vonzódik hozzád, akkor már simán feldobhatod a randi ötletét, és így a visszautasítástól sem kell félned. Nagyobb eséllyel fog elmenni randizni veled a lány, ha ismer valamennyire és be is jössz neki. Hajrá! Nyárig simán összejön a randi
2021. márc. 21. 20:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Azóta beszéltem nő (évfolyamtárs) ismerősömmel, és ő is ugyanezeket javasolta. Teljesen világos (világos lett számomra), hogy nem lehet csak úgy letámadni rögtön randival, először kicsit beszélgetni kell vele, kezdeményezek is majd. Köszönöm szépen a megerősítést, hálás vagyok a válaszokért!!!
2021. márc. 21. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!