Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én vagyok lemaradva vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok lemaradva vagy csak szokásos dolgokért csinálják a pasik?

Figyelt kérdés

Nos hát badoozok újra...

Írtak páran.

Írt egy srác kb az utcában lakik... De 10 percet se írtunk ő már átakart jönni, meg ma is... " Tegyem meg h még a héten talizunk, mert ő hétfőtől dolgozik megy vissza"

10 perc után amúgyse találkoznêk vele de szerintem egy kicsit ezek átlátszóak

2021. márc. 18. 17:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Na ez az... Én se tudom már mit csináljak... 2 hét beszélgetés után már persze illene találkozni.

Mivel nekem is saját lakások van, ugye ha nyugiba akarunk lenni meg iszogatni mivel most nincs nyitva semmi ugye csak a lakás az opció...de ha meg erőszakos akkor meg gáz van

Patt helyzet

2021. márc. 18. 18:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Az első randevúkat ne a lakásban, hanem az utcán, parkban sétálva tegyétek, lehetőleg nappal, hogy lássad az arca minden mimikáját.

Szomszédokkal nem vagy annyira bizalmas, hogy reagáljanak a kiáltásodra?

Persze, lehet, hogy fölöslegesen tettem fel a kérdést.

2021. márc. 18. 19:43
 13/16 A kérdező kommentje:

Kertes házban lakok szóval szerintem amúgyse hallanák meg.

De inkább nem hozok ide senkit nem akarok bajt belőle.

2021. márc. 18. 20:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Rettegő állapotban bajosan sikerül egy találka, tehát inkább vess véget az írogatásnak és a kapcsolatnak. Bunkó pasi, hogy nem érti meg, ha nem akarsz ekkora tempót diktálni. Szerintem nem korrektek a szándékai.

Ffi.

2021. márc. 18. 20:24
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen, nem értem én ezeket.
2021. márc. 18. 20:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Amugyis ha elso randin hazavinnéd, garantált hogy lenéznek lekezelnek akkor es könnyunek kihasznalhatonak tartanak. Addig kedvesek csak ebben az esetben mig meg nem kapnak. Nem a legjobb ha egy nő "udvarol".

A legjobb ha a ffi magához hiv inkabb.

2021. márc. 19. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!