Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 23 vagyok, de még most sem nő annyira erőteljesen és mindenhol az arcszőrzetem, lehet emiatt sem kellek a lányoknak, mert még kisfiú szintjén vagyok lemaradva testileg, miért ilyen soká kezdek férfiasodni?
Azt szokták mondani, hogy aki későn érik, később kezd el öregedni. Előbb utóbb neked is erősödni fog.
A másik dolog, hogy sokak szemében a szakáll, körszakáll, stb. úgy tűnhet, mintha valamit kompenzálni akarna vele.
(Fasza, véletlenül elküldtem félkészen.)
Szóval ha azon fantáziálsz, hogy biztos azt nézi, hogy mennyire gyerek vonásaid vannak, akkor vesztettél. Ha akarod, ha nem, a bizonytalanságod az arcodra lesz írva. Szard le az egészet, és hirtelen megnyílik a világ. Ne érdekeljen, mit gondol rólad, akihez épp beszélsz, legyen elég, hogy te tudod, hogy császár vagy.
Egyik haverom 22 éves lesz és alig van arcszőrzete.
Én 22 vagyok és az államtól lefelé van az ádámcsutkáig, meg bajszom. A többi helyen elég ritka az arcszőrzetem. Körszakállam nem lehet.
Ez genetika.
Egy újabb példa: Egy 20 éves ismerősöm már 2 éve nagyon durván szőrös, mindig borostás. Volt már körszakálla is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!