Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mostanság szólítanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mostanság szólítanak le férfiak titeket az utcán/boltban?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy a jelenlegi helyzetben mikor nem igazán lehet máshol ismerkedni megnövekedett-e az utcán való leszólítások száma (még úgy is, hogy maszkot hordtok).

Ha igen, tetszett nektek a srác, esetleg elkezdtetek vele ismerkedni, vagy teljesen felejtős pasik voltak?

2021. márc. 18. 11:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezt hogy érted?

Közösségi oldalakon kötelező nevet megadni, ami általában publikus adat. Onnan tudják meg...

2021. márc. 22. 07:49
 12/13 anonim ***** válasza:

#11 “ a közösségi oldalakon rendszeresen próbálkoznak olyanok is, akik élőben láttak és tetszettem meg nekik”

Erre értettem. Ha valaki csak lát az utcán, hogy a francba tudja meg a nevedet? :D Vagy baráti társaságban találnak be, így értetted?

2021. márc. 22. 08:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Jah, nem én írtam azt a választ amire reagáltál, csak fura volt nekünk.

Én pl. mindig is kisebb településeken éltem, mindenki tudta mindenki nevét, akkor is ha nem ismerték egymást, soha nem beszélgettek egymással. Szóval szerintem semmi meglepő nincs ebben, hogy megtalálnak és bejelölnek.

2021. márc. 22. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!