Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mostanság szólítanak le férfiak titeket az
utcán/boltban?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy a jelenlegi helyzetben mikor nem igazán lehet máshol ismerkedni megnövekedett-e az utcán való leszólítások száma (még úgy is, hogy maszkot hordtok).
Ha igen, tetszett nektek a srác, esetleg elkezdtetek vele ismerkedni, vagy teljesen felejtős pasik voltak?
Kevesebben, mint régen, hála az égnek. Lehet mert magabiztosabb vagyok és nem próbálom udvariasan kezelni a taplóságot.
2021. márc. 18. 11:41
2/13 anonim válasza:
Sosem szólítottak le (hacsak azt nem számítom bele, hogy egyszer vártam a buszt, és egy arra járó nevetgélő társaságból odajött hozzám egy fiú, és röhögve rámutatott a többiekre, hogy az egyik barátjának tetszem és hogy odajöhet-e hozzám beszélgetni), mostanában se szoktak
2021. márc. 18. 11:44
3/13 anonim válasza:
Egy ideje már nem.
2021. márc. 18. 11:46
4/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem, szerencsére.
2021. márc. 18. 11:51
5/13 anonim válasza:
Nem, de örülök, mert eddig is csak a csövesek, a kéregetők találtak meg, meg a cigit lejmolók szólítottak le.
2021. márc. 18. 11:55
6/13 anonim válasza:
A gyerekemmel közlekedek többnyire, így viszonylag soha.😂 Maszk és gyerek nélkül még tavaly is megtalálgattak.
2021. márc. 18. 11:59
7/13 anonim válasza:
Engem kb havonta egyszer le szoktak szólítani. Lehet, hogy többször is, de mivel mindig fülessel mászkálok, nem hallom meg. Általában amúgy külföldiek szoktak, Pest belvárosában ez nem meglepő, azon belül is főleg közel-keletiek, mert imádják a kék szemű szőke lányokat :D
2021. márc. 18. 12:05
8/13 anonim válasza:
Mostanában alig mozdulok ki, szóval már csak emiatt se nagyon. Egy ilyen eset volt csak, mikor a buszmegállóban leszólított egy srác pár hónapja. Nem lett belőle semmi, kapcsolatban vagyok, de amúgy se lett volna, mert mint kiderült, ő 18 éves, azt hitte én is középiskolás vagyok, de már nagyon nem, 24 vagyok. Mondjuk amúgy is jóval fiatalabbnak szoktak nézni és maszkban nehezebb is megállapítani, de azért meglepett.
Amúgy normális volt, az utat is végigbeszélgettük, de ennyi volt.
2021. márc. 18. 14:08
9/13 anonim válasza:
Egész életem során csak néhány ilyen eset volt, pedig a közösségi oldalakon rendszeresen próbálkoznak olyanok is, akik élőben láttak és tetszettem meg nekik... Őszintén szólva, nálam sokat számítana, ha élőben szólítana le, nagy plusz pont járna érte. :D
2021. márc. 19. 19:19
10/13 anonim válasza:
#9 honnan tudták meg a nevedet? A homlokodra írod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!