Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, ha ennyire megvisel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha ennyire megvisel, ha nem keresnek randi után?

Figyelt kérdés
Mostanában nem először fordul elő, hogy valaki lelép az első vagy második randi után, egyszerűen csak nem keres többé. Én meg totál magamba zuhanok, elvesztem az összes önbizalmam, végigzongorázom a fejemben számtalanszor, hogy mégis hol, mit rontottam el. Pedig nem feltétlen érzem, hogy nekem kellene a másik, de mégis, valamiért annyira megvisel, hogy hetekig szomorú vagyok. Ez normális? Mit tegyek, hogy könnyebben engedjem el ezt, ne ragaszkodjak ennyire a másikhoz akár egy találkozás után?
2021. márc. 16. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd tul komolyan a "randit", ne randiként gondolj rá, hanem csak egy szimpla találkozásként, összefutásként.

Neten megismert embereknél hajlamos az ember mindenféle pozitiv dolgot aggatni a másikra, amik rohadtul nem igazak.

2021. márc. 16. 22:23
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Igen, vedd lazán. Nem ígértetek egymásnak még semmit.
2021. márc. 16. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Igen, engem is nagyon le tud törni. Nekem sokszor az a baj, hogy előtte túl sokat beszélek neten (szeretek chatelni) és ezzel irreális elvárásaink, hamis képünk lesz a másiktól. A másik dolog, hogy én például és lehet, hogy te is kötődős típus vagy és egy-két randiból olyan kötődést alakíasz ki, ami miatt jobban fáj. Nem szabad annyira beleélni magad
2021. márc. 16. 22:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Regen engem is nagyon bantott a dolog. Sok olyan lannyal randiztam aki elso randi utan felszivodott. Az nem zavart annyira amikor en is tudtam hogy a randi nem sikerult jol de mikor a randi jol sikerult akkor is mindig volt valami ami miatt nem akartak folytatast.

Ne add fel! En legalabb 20-25 sikertelen elso randi utan talalkoztam a felesegemmel.

2021. márc. 17. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!