Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon miért nem jön össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem jön össze egyik randim sem?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve! Már lassan 3 éve egyedül vagyok és a legutóbbi 10-15 randim sikertelenül végződött. :( Már kedvem sincs elmenni, mert tudom, hogy úgyis ez lesz a vége, hogy elmegyek, majd soha többet nem beszélünk. Egy fiú volt, akivel 3 randiig eljutottam, de utána abból sem lett semmi, megakadt a dolog. Volt olyan, hogy valakivel nagyon jól éreztem magam, úgy tűnt, hogy ő is, de utána mégis eltűnt. Aztán olyanok voltak, hogy a randi napjáig lelkesen írogattak, találkoztunk, elvoltunk, majd többet nem hallottam róluk. Kicsit zárkózottabb típus vagyok, de azért szerintem nem olyan vészes, elsőre mondjuk inkább kérdezgetni szeretem a másikat, nem magamról beszélni. Persze, ha érzem, hogy a másik őszintén kíváncsi rám, én is mesélek sokat, de most már semmi önbizalmam nincs, fogalmam sincs, mi lehet, ami ennyire rossz bennem. 25/L
2021. márc. 15. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha ezek tinderes randik voltak, akkor valószínű hogy csak a képeid voltak előnyösek és élőben már nem tetszettél nekik.
2021. márc. 15. 22:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Volt köztük tinderes, de volt olyan is, akit már régóta ismerek látásból.
2021. márc. 15. 22:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Mit mondtak neked? Tényleg nem láttál SEMMI jelet? Minden tökéletes volt, aztán eltűntek sorban? Velem is ez volt a nőkkel, és én sem értem. Csak videókat nézek a női természetről, és analizálom azt, amik történtek a lányokkal és köztem, hogy megértsem. Sorban rájöttem már, miket rontottam el így, és azt is tudom, miért nem mondták el. Te is járj utána.
2021. márc. 16. 00:49
 14/16 A kérdező kommentje:

Szia, mit rontottál el és miért nem

mondták el?

2021. márc. 16. 07:25
 15/16 anonim ***** válasza:

En is voltam hasonlo helyzetben ferfikent, tudom milyen erzes.

Irj nekem uzenetet es lehet tudok adni tanacsot es tudsz tanulni a tapasztalataimbol. Legalabb 20 randi utan talalkoztam az igazival es boldog parkapcsolatban elunk.

30F

2021. márc. 17. 01:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Félreismertem a női természetet. Túl sok figyelmet és törődést adtam nekik mindig, leterheltem ezzel magamat és őket is. Rá jöttem, lehet sokkal lazábban és kényelmesebben, függetlenebbnek lennem. Ezelőtt azt hittem, végig fogom őket sérteni, ha nem erőltetem meg magam, és úgy érzik majd hogy leszarom őket. Narcisztikus szüleim miatt volt, hogy folyamatosan a másik igényeit igyekeztem teljesen megadni, mert ha nem adtam meg pont azt a tökéletes, teljes figyelmet, akkor ordítottak velem és szidtak, hogy én mindent leszarok.

Nem mondtak el, mert nem tudták megfogalmazni, mert egyébként kedvesnek és jónak éreztek, de valamit nem éreztek megfelelőnek. Nem tudták kikommunikálni magukat. Megtanultam olvasni a jelekből emiatt, és magam tájékozódni, segítség nélkül.

2021. márc. 17. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!