Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem jön össze egyik randim sem?

Szia, mit rontottál el és miért nem
mondták el?

En is voltam hasonlo helyzetben ferfikent, tudom milyen erzes.
Irj nekem uzenetet es lehet tudok adni tanacsot es tudsz tanulni a tapasztalataimbol. Legalabb 20 randi utan talalkoztam az igazival es boldog parkapcsolatban elunk.
30F

Félreismertem a női természetet. Túl sok figyelmet és törődést adtam nekik mindig, leterheltem ezzel magamat és őket is. Rá jöttem, lehet sokkal lazábban és kényelmesebben, függetlenebbnek lennem. Ezelőtt azt hittem, végig fogom őket sérteni, ha nem erőltetem meg magam, és úgy érzik majd hogy leszarom őket. Narcisztikus szüleim miatt volt, hogy folyamatosan a másik igényeit igyekeztem teljesen megadni, mert ha nem adtam meg pont azt a tökéletes, teljes figyelmet, akkor ordítottak velem és szidtak, hogy én mindent leszarok.
Nem mondtak el, mert nem tudták megfogalmazni, mert egyébként kedvesnek és jónak éreztek, de valamit nem éreztek megfelelőnek. Nem tudták kikommunikálni magukat. Megtanultam olvasni a jelekből emiatt, és magam tájékozódni, segítség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!