Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem jön össze egyik randim sem?

"Vajon miért nem jön össze egyik randim sem?"
Mert velem még nem randiztál. ;)

Szia! Kicsit magamra ismertem, én is jobban szeretek kérdezni inkább a másik felé hisz érdekel hogy látja a dolgokat.
Az hogy nem sikerültek a randijaid ne tudd be automatikusan rossz kézpénznek. Mivan ha azért nem sikerült mert egyik sem volt hozzád passzoló? vagy nem volt meg az igazi választás és bizonytalan emberekkel voltál együtt? vagyis randizni? ne add fel és ne görcsölj erre az egész randira meg pasi témára hidd el, fogsz találni és jönni fog. Én 4 éve vagyok "egyedül" de nem szenvedek, nem vagyok elkeseredve mert tudom hogy ha tényleg szeretnék valakivel együtt lenni akivel bulis akkor előbb-utóbb megfog érkezni vagy így vagy úgy. 24/F

Akkor nem tudom. :(
Lehet, hogy csak szexet akartak volna, de látták rajtad, hogy te nem olyan lány vagy.
Sajnos így nem lehet okosat mondani, csak tippelgetni. Ds ha ennyien hívnak randira, biztos, hogy előbb - utóbb megtalálod a párod. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!