Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon miért nem jön össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem jön össze egyik randim sem?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve! Már lassan 3 éve egyedül vagyok és a legutóbbi 10-15 randim sikertelenül végződött. :( Már kedvem sincs elmenni, mert tudom, hogy úgyis ez lesz a vége, hogy elmegyek, majd soha többet nem beszélünk. Egy fiú volt, akivel 3 randiig eljutottam, de utána abból sem lett semmi, megakadt a dolog. Volt olyan, hogy valakivel nagyon jól éreztem magam, úgy tűnt, hogy ő is, de utána mégis eltűnt. Aztán olyanok voltak, hogy a randi napjáig lelkesen írogattak, találkoztunk, elvoltunk, majd többet nem hallottam róluk. Kicsit zárkózottabb típus vagyok, de azért szerintem nem olyan vészes, elsőre mondjuk inkább kérdezgetni szeretem a másikat, nem magamról beszélni. Persze, ha érzem, hogy a másik őszintén kíváncsi rám, én is mesélek sokat, de most már semmi önbizalmam nincs, fogalmam sincs, mi lehet, ami ennyire rossz bennem. 25/L
2021. márc. 15. 21:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
14%

"Vajon miért nem jön össze egyik randim sem?"

Mert velem még nem randiztál. ;)

2021. márc. 15. 21:28
 2/16 anonim ***** válasza:
12%
Te vagy elkeseredve? mit szóljak én akinek soha nem volt senkije és lassan 7 évvel vagyok idősebb mit te.
2021. márc. 15. 21:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyikőjük sem indokolta meg, hogy miért szeretné befejezni az ismerkedést? Ez picit furcsa. :( veled egyidős vagyok, én is zárkózottabb típus és mivel relatív nem rég lettem szingli hosszú évek után, így féltem is randizni. De mindegyik srác (az a kemény 3) szeretett volna folytatást, én éreztem úgy, hogy nem működne velük.
2021. márc. 15. 21:39
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem indokolta senki, egyszerűen eltűntek egyik napról a másikra. :(
2021. márc. 15. 21:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Kicsit magamra ismertem, én is jobban szeretek kérdezni inkább a másik felé hisz érdekel hogy látja a dolgokat.

Az hogy nem sikerültek a randijaid ne tudd be automatikusan rossz kézpénznek. Mivan ha azért nem sikerült mert egyik sem volt hozzád passzoló? vagy nem volt meg az igazi választás és bizonytalan emberekkel voltál együtt? vagyis randizni? ne add fel és ne görcsölj erre az egész randira meg pasi témára hidd el, fogsz találni és jönni fog. Én 4 éve vagyok "egyedül" de nem szenvedek, nem vagyok elkeseredve mert tudom hogy ha tényleg szeretnék valakivel együtt lenni akivel bulis akkor előbb-utóbb megfog érkezni vagy így vagy úgy. 24/F

2021. márc. 15. 21:42
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Akkor nem tudom. :(

Lehet, hogy csak szexet akartak volna, de látták rajtad, hogy te nem olyan lány vagy.

Sajnos így nem lehet okosat mondani, csak tippelgetni. Ds ha ennyien hívnak randira, biztos, hogy előbb - utóbb megtalálod a párod. :)

2021. márc. 15. 21:43
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Azért a 10-15 egymás után elég sok, hogy felmerüljön a kérdés, hogy vagy van valami, amit rosszul csinász a randikon vagy nagyon rosszul választod meg kikkel randizol. Lehet nem csak kicsit vagy zárkózott, mint ahogy érzed? Mivel mást nem írtál, ami gond lehet, így másra nem tudok tippelni
2021. márc. 15. 21:45
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy sánta vagy félszemű?
2021. márc. 15. 21:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem értem, a 8-ashoz hasonló kommentekre mi szükség van ezen az oldalon. Ilyenkor mit éreztek?
2021. márc. 15. 21:50
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj veled, én örülnék, ha a másik fél kérdezne értelmesen és nem csak nekem kell beszélni. Egyszerűen nem volt most szerencséd. 31f
2021. márc. 15. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!