Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van köze a Facebook törlésének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köze a Facebook törlésének ehhez?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sráccal már elég régóta, 6 hónap. Találkozni nem tudtunk, mert külföldön dolgozik most és kb 2 hó múlva jön haza. De az utóbbi időben voltak olyan dolgok, ami miatt már nem tudtam komolyan venni. Volt, hogy 4-5 napig nem keresett, pedig párszor szóvá tettem, hogy ez nem ok, de alapvetően nem változott a viselkedése. Az utolsó beszélgetésünk alkalmával azt írta, hogy én egy kis édes tündér vagyok. Erre azt válaszoltam, hogy "Blablabla... Annyira jól elvagy nélkülem sokszor, hogy rám sem hederítessz napokig. Ha valaki komolyan érdekel, azt nem így kéne kommunikálni, mert idővel nem fognak komolyan venni. Húzz bele az udvarlásba, mert le vagy maradva..." Közben tegnap kitettem a szalagcímbe azt is, hogy egyedül az nem mondta, hogy boldog nőnapot, akitől a leginkább vártam.

Mára elolvasta az üzeneteket és törölte a Facebookját vahy inaktiválta. Nem tiltott le. Másik profilról nem látom.

Most ez ennyire bántó dolog volt részemről? Vagy szerintetek mi oka volt ezt tenni? Ilyenkor mi játszódik le egy férfiban?

2021. márc. 14. 22:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ezt nem mondtam. Csak annyit mondtam, hogy nem külföldön él.
2021. márc. 15. 00:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nős és lebukott.
2021. márc. 15. 08:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a rinyalasbol lett elege.
2021. márc. 15. 14:13
 14/19 anonim ***** válasza:
12-höz kiegészítés: ... és a törlés volt a feltétele, hogy anya megbocsásson.
2021. márc. 15. 15:42
 15/19 A kérdező kommentje:
15.Ez tipikus hülye férfi duma. Ha valaki nekem szóban mindig azt bizonygatja, hogy mennyire érdeklem, az viselkedjen is úgy és ne legyen már megterhelő számára, hogy 3-4 naponta írjon egy sort, ha én is képes vagyok rá. Nekem is ugyanannyi dolgom van, ugyanannyi teendőm, mégis megtudom oldani és ehhez függőnek sem kell lenni. Szimpla figyelmesség. Ha valakit a páromnak szeretnék, azt ki is mutatom. És az nem úgy működik, hogy 12 napig elő sem veszem. Kamu, hogy valakinak erre ne legyen ideje. Valószínűleg te is ilyen link lehetsz, azért véded ennyire. Gratulálok.
2021. márc. 17. 13:09
 16/19 A kérdező kommentje:
És nehogy már én legyek a hibás azért, mert meg merem mondani valakinek, hogy a szép szavak mögött bizonyíték és tartalom is kéne legyen és nem elég odalökni ilyen szövegeket, hogy kis tündér vagy és stb, aztán meg felém sem nézni napokig, hetekig. Ha engem érdekel valaki és komolyan, akkor mindig lesz időm rá és semmilyen függőség nem kell ehhez. Kizárólag odafigyelés. De tudom, hogy ez sok majom faszinak nem erőssége.... És utána csodálkoztok, hogy hogyan lehet az, hogy egy nő végig lelkes kedves volt, majd hirtelen megváltozik és elküld titeket a bús pcsába. Ezeket mind magatoknak köszönhetitek. És nehogy már ti legyetek megsértődve.... És nehogy már Ő legyen sajnálva, mikor egy aljas szemét volt. Mert legalább 20-szor szóltam neki, hogy ne csinálja....
2021. márc. 17. 13:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Na ide figyelj. Nő vagyok és úgy mondom, hogy szánalmas a hisztid. És hiába töröltetted a kommentemet, leírom újra, hogy NEM vagytok kapcsolatban, még a barátnője sem vagy, semmi jogod számon kérni, hogy meri élni az életét odakint, nem pedig folyton chatelgetni. Ez van. Nem vagy akkora szám, hogy fél éveket várjon rád. Egyáltalán mondta ő, hogy szeretne veled konkrétan kapcsolatban lenni vagy csak te akarod ezt?

A nőnap meg a legalja, ez a szánalmas célozgatás hisztis tini szint. Írd meg neki, ha akkora a szád.

2021. márc. 17. 14:50
 18/19 A kérdező kommentje:
Akkor én is leírom, hogy megértsd. Igen, Ő kezdeményezte a kapcsolatot. Százszor leírta, hogy szeretné, ha komolyra fordulna a kapcsolatunk. Csak éppen nem bizonyította ezt semmivel. Nekem nem fér bele, hogy állítólag akar tőlem valami komolyat, de nem ír 12-13 napig... És csak zárójelben jegyzem meg, hogy én sem vagyok fenn a Facebookon napi szinten. Egyébként meg milyen HP vagy te, aki szerint ez normális? Gondolom, milyen faszijaid lehettek, ha ez számodra elfogadható. Amit itt amúgy leírtam, az meg nem elvárás, normális embereknél alap dolog, hogy figyelünk arra, aki állítólag kell nekünk. És csak mondom, hogy én ígyis álltam hozzá és megoldottam, akkoris, hogy írjak rá, ha csak 3 nap alatt 2bperc szabadidőm volt.
2021. márc. 17. 14:59
 19/19 A kérdező kommentje:
És ahhoz, hogy valaki figyelmes legyen még járni sem kell. Elég baj, ha szerinted a járás és a házasság az egyetlen ok a törődésre, figyelmességre. Milyen jó lenne, ha az ilyen putris pcsák, mint te, nem osztanák az észt másoknak. Sokkal jobb hely lenne ez a világ....
2021. márc. 17. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!