Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van köze a Facebook törlésének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köze a Facebook törlésének ehhez?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sráccal már elég régóta, 6 hónap. Találkozni nem tudtunk, mert külföldön dolgozik most és kb 2 hó múlva jön haza. De az utóbbi időben voltak olyan dolgok, ami miatt már nem tudtam komolyan venni. Volt, hogy 4-5 napig nem keresett, pedig párszor szóvá tettem, hogy ez nem ok, de alapvetően nem változott a viselkedése. Az utolsó beszélgetésünk alkalmával azt írta, hogy én egy kis édes tündér vagyok. Erre azt válaszoltam, hogy "Blablabla... Annyira jól elvagy nélkülem sokszor, hogy rám sem hederítessz napokig. Ha valaki komolyan érdekel, azt nem így kéne kommunikálni, mert idővel nem fognak komolyan venni. Húzz bele az udvarlásba, mert le vagy maradva..." Közben tegnap kitettem a szalagcímbe azt is, hogy egyedül az nem mondta, hogy boldog nőnapot, akitől a leginkább vártam.

Mára elolvasta az üzeneteket és törölte a Facebookját vahy inaktiválta. Nem tiltott le. Másik profilról nem látom.

Most ez ennyire bántó dolog volt részemről? Vagy szerintetek mi oka volt ezt tenni? Ilyenkor mi játszódik le egy férfiban?

2021. márc. 14. 22:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Fűz egy másik csajt, de te is kellenél neki. Nem akar elveszíteni, de a másik csajjal is kapcsolatban akar maradni, ezért téged ill magát hibernálta és átment egy másik platformra a másik csajjal. 80%, hogy ez van.
2021. márc. 14. 23:05
 2/19 A kérdező kommentje:
Én nem leszek 2. Ha engem tett parkolóra, akkor a másik jobban tetszik neki, tehát nincs miről beszéljünk, ha tényleg ez van. De 6 hónapig nem törölte magát vagy hibernálta... Kicsit furcsa
2021. márc. 14. 23:09
 3/19 anonim ***** válasza:
21%
Most lett másik csaj?
2021. márc. 14. 23:16
 4/19 A kérdező kommentje:
Én nem tudok másik csajról. Az 1. válaszoló elmélete ez a verzió
2021. márc. 14. 23:25
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
Az a kérdés, hogy miért most hibernálta magát és miért nem 6 hónapja. Azért most, mert most lett csaja. Te nem tudsz másik csajról, vicces lenne ha tudnál.
2021. márc. 14. 23:27
 6/19 A kérdező kommentje:
Jah, akinek csaja lesz, letörli magát Facebookról? Ne vicceljetek már.
2021. márc. 14. 23:56
 7/19 anonim ***** válasza:
46%
Ez csak egy elmélet, ha nem ezért törölt, akkor meg elege van a cseszegetésedből.
2021. márc. 15. 00:05
 8/19 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem egyszerűen elege volt abból, hogy nem is jártok (hiszen, ha jól olvastam, személyes találkozótok még nem is volt, csak virtuálisan ismerkedtek, ami nem kapcsolat... Te pedig féltékenykedsz, és úgy teszel, mintha már kapcsolatban lennétek... Ettől pedig minden épeszű férfi menekül.

Ne láss ebbe bele többet, mint ami.

Ugye ismerős a mondás, hogy "messziről jött ember azt mond, amit akar..."

Végülis, szerinted akarna olyan kapcsolatot, ahol nagy néha találkozzon, amikor épp itthon van?

Szerintem itt a helyzet a következő :

Unalmas óráiban beszélget a neten, hátha ráakad valakire, akivel az otthon töltött napokat eltölti, de laza módon. Közben kint meg csajozik. Most lehet, összejött neki valaki, ami Facebookról elég könnyen kiderülhet. Innen a magyarázat a profil inaktiválására. Mivel te elég poszesszivan viselkedsz annak ellenére, hogy még semmi nem volt köztetek, ez kicsit sok neki, de nem fog elküldeni melegebb éghajlatra, mert jó leszel neki talonban, ha hazajön.

Ennyi...

Keress inkább olyan valakit, aki nem lakik tőled ennyire messze.

Még nem is ismered... Pár internetes beszélgetésből semmit nem lehet leszűrni, a személyes találkozás minden esetben döntő...

2021. márc. 15. 00:35
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem nem. Ő budapesti és itt is dolgozik. Ez most egy kivételes eset, hogy kint dolgoznak külföldön. Ezt maga mondta
2021. márc. 15. 00:41
 10/19 anonim ***** válasza:
53%
Ezzel most már sokkal többet tudunk. Szerintem azért törölt, mert szeret és veled akar lenni. Igaz?
2021. márc. 15. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!