Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy fogok így találni párt,ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogok így találni párt,ha "öngyilkos" családból jövök?

Figyelt kérdés

A fiúk megijednek, ha szóba kerül, hogy apám komoly nárcisztikus személyiségzavarral rendelkezik, és ennek közvetett következményeként a nővérem 2 évvel ezelőtt öngyilkosságot követett el. Nem bírta nézni anyukánk lelki szenvedését, és hogy anya nem tett a helyzet ellen semmit, az sosem érdekelte,hogy mi is lelki nyomorékok lettünk.

Én azonban a megoldást választottam,különköltöztem,és már jobban vagyok. De a fiúknak rémisztő ami a családunkkal történt. (Azóta is tart köztük a színjáték,a családomban mintha mi sem történt volna,de nekem szerencsére sikerült elmenekülnöm).

Mit tehetnék,hogy a fiúk megértsék,hogy nem tehetek róla,hogy ilyenek a szüleim?

2021. márc. 14. 12:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%
A fiúkat a punci érdekli, nem az ilyenek.
2021. márc. 14. 12:10
 2/15 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy az oldalon több ilyen szomorú sztorit olvastam, és nem értem az ilyen nárcisz apa-stockholm szindrómás anyuka felállásban miért születik mindig csomó gyerek.. De erről nem a gyerekek tehetnek, ugye?
2021. márc. 14. 12:10
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Férfi vagyok, a nő érdekel, és nem a kutyája, nem az apja, nem a szomszédja.
2021. márc. 14. 12:11
 4/15 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna, elmesélném a saját családom psycho dolgait és rögtön értenéd, hogy miért nem zavar :D

Egyetlen esetben zavar - ha jópofizni kellene velük. Az nem menne! Én keresztülnézek mindenkin akit nem kedvelek. Még az ilyen semleges "alap udvariasság" a maximum ezekben az esetekben.

2021. márc. 14. 12:14
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem te tehetsz erről. Sajnálnám nagyon, hogy ilyesmi történt, de engem nem rémisztene el. Az adott nő érdekelne, nem pedig a családja. Szóval emiatt ne aggódj. Akinél ez kizáró ok azzal nem vesztettél sokat!
2021. márc. 14. 12:14
 6/15 anonim ***** válasza:
8%

Na rákerestem, hogy mi ez a virág dolog, mert nem tudtam.

[link]

Akkor jól sejtettem. Ezek az emberek csicska senkik, akiknek egy alapos verés hiányzik, és az, hogy még ott, a földön le is vizelje őket az, aki elverte őket, hogy rájöjjenek, jobb lenne nekik 2 méter kötélen.

Sajnálom a családod, és azt is, hogy nincs aki apádat elverje. :(

2021. márc. 14. 12:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Már azt hittem öngyilkos családból jöttél:) Én ismertem öngyilkos családot. A halálesetek nagy része öngyilkosság miatt történt. Egy öröklödő depresszív génjük van, ami miatt szinte mindenki öngyilkos a végén, de sajna nem elég korán, mert gyerekek mindig születnek, akik továbbviszik a betegséget.
2021. márc. 14. 12:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk szerintem nem ezzel kellene kezdeni az ismerkedést. Nyilván el kell mondani, de mindjárt az elején köze van ehhez a másiknak?
2021. márc. 14. 12:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha érdekli a kérdezőt, hogy mi történik a családjában, ne adj isten nyomokat is hagyott rajta ez a közeg, akkor simán lehet erről beszélni, szerintem.
2021. márc. 14. 12:46
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát! :- ) Imádom amúgy a gyk-s humort, sok válaszon nagyon jót mosolyogtam. Hát, egyébként kedves 8-as válaszoló, egyáltalán nem az elején, azért is írtam, hogy "ha szóba kerül." De örülök, ha sokak tényleg az egyénre kíváncsiak, és nem a családi háttérre, és később sem borzadnak el, ha nem lesznek közös vasárnapi ebédek. Az egyik válaszoló nagyon jól mondta, max csak az alap udvariasságot kell túlélni, de azt is csak azért szerintem, hogy ne legyen balhé. A jópofizást én sem bírnám.
2021. márc. 14. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!