Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a legjobb barátom szerelmes belém?

Figyelt kérdés

A legjobb (fiú)barátom szerelmes belém, de nem akarok vele járni, mert félek hogy ha szakítanánk, akkor talán a barátságunknak is vége lenne..

lécci csak azok írjanak, akik tudnak segíteni ebben a kérdésben..(:

14/L

2010. aug. 18. 20:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ez hülyeség!

fiú lány barátság van! létezik! lehet olyan h mind a kettő fél CSAK barátságot érez a másik iránt.

miért lenne ez olyan lehetetlen?:O

én pl a fiúkkal sokkal jobban kijövök, barátilag, mint pl egy lánnyal. sokkal értékesebb is tud lenni a fiú-lány barátság, ...tapasztalatból mondom.

sok barátom közül a fiúk mindig megbízhatóbbak voltak, egész kicsi korom óta. a lányok meg vagy leráztak, átbäsztak, kicsesztek velem, kibeszéltek, stb. két igazi barátnőm van, ők tényleg nagyon rendesek, de a többi...

amúgy nemtudom. szerintem ne járj vele. megbánnád, és ha ezen kell gondolkodnom h járjatok e akkor nem is szereted annyira, különben nem lenne kérdés h összejöttök e vagy sem.

2010. aug. 20. 15:01
 12/17 anonim válasza:

Istenem, és ha nem jön össze? Szakítotok,de attól még lehetttek jóban utána is...(persze ha nem vesztek össze annyira).

Ne a végét nézd a dolognak! Szerintem(!) járj vele, és élvezd a társaságát. Mindent tegyél meg hogy szeressenek és te is szeresd őt :) Ha mégis szakításra kerül a sor, akkor ha még mindig szól hozzád akkor próbáld meg hogy minél jobb barátok legyetek. Ha nem szól hozzád akkor próbálkozz. Ha utána is tudtodra hozza hogy nem akar tőled semmit akkor csak hagyd. Aki ilyen könnyen otthagy az nem barát. Mellesleg vannak más emberek is. Ismerkedj! Hidd el, vannak más hozzá hasonló emberek is! :D

2010. aug. 20. 17:36
 13/17 anonim válasza:

én összejöttem a legjobb fiú barátommal (:

nagyon szerettem meg minden (:

de hát szakítottunk.:D

és szerintem ez még jobban erősítette a barátságunkat :D

2010. aug. 20. 18:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Én biztos belekezdenék...Ha a legjobb barátomról van szó, akkor ismerem, szeretem a belső tulajdonságaiért. Valószínűleg értékes ember. Biztos elkezdeném, csak azért is, hogy végre megtudjam, milyen érzés szeretve lenni...

18/l

2010. aug. 20. 18:56
 15/17 anonim ***** válasza:

^ Igy latjak a csajok. ^

Hidd el nekem, egy ferfi nem lat soha baratot egy lanyban.

Ami baratsagnak tunhet, az igazabol egy bonyolult terv amelyel kozelebb juthatunk hozzatok.

2010. aug. 20. 18:56
 16/17 anonim ***** válasza:

én is így vagyok.

de én egyszerűen nem foglalkozom vele.

jó persze amikor feldobta,hogy smárolunk mondtam oké.

de aztán amikor jött volna mondtam h nem.

ha úgy érzem nyomul mindig szólok neki,hogy hékás álljonmeg a menet.és akkor visszavesz és 3 hétig megint haverok vagyunk.

nem a legjobb megoldás de ez van

16/L

2010. aug. 20. 22:23
 17/17 anonim ***** válasza:

próbáld meg. ha tetszik neked akkor miért ne.. ha kedves, figyelmes.. lehet,hogy nem is könnyű ilyen pasit találni. legalább ő már nagyon ismer téged és tudja mit szeretsz/ mi a jó neked! lehet,hogy a barátság is amiatt alakult ki mert előbb meg akart ismerni közelebbről. de ha ilyen jól ismer és mégis szeret akkor szerintem könnyebb lenne vele kijönni mint egy idegennel úgymond.:D

és ha már esetleg a szíktásról esik szó... ha úgy érzed,hogy nem megy, vagy valami nem igazán működik/ nemtetszik és nem tudtok változtatni akkor ne húzd sokáig a dolgot, abból lesznek később a konfliktusok. ha megbeszélitek,hogy te már nem akarod/ éppen ő akkor még maradhattok barátok.. de ha emiatt tönkre megy, akkor lehet nem is volt olyan erős. gondold át;)

2010. aug. 21. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!