Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Haladó tinder beszélgetés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haladó tinder beszélgetés? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Tinderők átmentünk Instagrammra órákig chateltünk.

Mennyi idő után lenne érdemes elhivni?

2021. márc. 12. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy - két napot azért várj szerintem.. Egy estét legalább, mert én legalábbis jártam úgy, hogy aznap még elutasitottak találkozás szempontjából.. :(
2021. márc. 12. 18:25
 2/8 A kérdező kommentje:

És hogy lenne érdemes?

Mondjam neki hogy szimpatikus utána meg hogy van e kedve találkozni?

Vagy kérdezem meg hogy szimpatikus vagyok e neki

2021. márc. 12. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha azt mondanád amit gondolsz és akkor hívnád el mikor úgy érzed el akarod hívni? Nyilván szimpatikus különben nem beszélnétek.
2021. márc. 12. 19:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Mai 20 évesek kiszámíthatatlanok ha túl korán hívom az a baj ha túl későn az a baj de olyan is volt már, hogy 2 randi meg több ölelés után közölte hogy ő amúgy semmit sem akar..
2021. márc. 12. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sőt. Lesz, aki jóval több után fogja azt mondani, hogy semmit nem akar.

Attól, hogy ők kiszámíthatatlanok neked még nem kell annak lenned. Mit veszítesz ha nem játszmázol, hanem őszintén teszed, amit szeretnél és írod, ami jön?

2021. márc. 12. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

4. És? Ezzel nem tudsz mit tenni, akárhogy csinálsz, akárhogy viselkedsz. Igen ez ilyen, de vagy elfogadod, vagy nem.

"Egyébként arra gondoltam összefuthatnánk valamikor a következő napokban személyesen is."

Ennyit mondasz és kész. Ilyenekről meg ne kérdezgesd, hogy szimpatikusnak tart-e és azt se mondd, hogy te annak tartod.

2021. márc. 12. 19:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt semmiképp, hogy ki szimpatikus kinek. Ha beszélget veled, akkor valószínűleg az :)
2021. márc. 12. 19:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm esetleg egyéb dolog amit semmiképpen sem tegyek?
2021. márc. 13. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!