Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől olvadsz el, szerinted a pasi randira mit vegyen fel?

Olyasmit ami illik a helyszínhez de leginkább magához a pasihoz. Tehát tükrözi a stílusát, jól áll neki. Például ha szépek a vállai vagy a karjai és ezt kiemeli a felsője, vagy úgy válogatja össze a ruháit, hogy színben, stílusban passzoló darabokból áll.
De a legfontosabb, hogy tiszta, jó illatú legyen és ne szakadt, elnyűtt. Az is fontos, hogy az ő mérete legyen. Hiába vesz fel szép zakót ha látszik, hogy az XL-eset vette, mert az volt kiárusítva de neki egyértelműen M-es kéne.

#4, de én mindig ingben járkálok, nem jelez semmit.
Én sohasem gondoltam még arra,hogy az öltözetem hozzám tudna adni valami többletet.
Az utolsó opcióra szavaztam, úgy lásson, ahogy - jó esetben - évekig fog látni, csak semmit para.

Számomra fontos, hogy tükrözze a stílusát, de azért tényleg nem mindegy, mégis hol van az a randi. Ha étterembe megyünk, akkor azért ne farmerben-pólóban jelenjen meg, akkor se, ha az a hétköznapi szerelése.
Illetve nekem a szívem csücske a smart casual öltözküdés, szóval ha abban jelenik meg (kiv. ha túrázni megyünk :D), az pluszpont. Illetve az ing-nadrág kombó is (nem feltétlen kell, hogy fehér legyen az ing).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!