Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitől olvadsz el, szerinted a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől olvadsz el, szerinted a pasi randira mit vegyen fel?

Figyelt kérdés
Nyilván az alkalomtól és helyszíntől is függ, de most csak koncentráljunk a ruhára.

2021. márc. 12. 13:44
A kérdező szavazást indított:
Az öltöny-nyakkendő a nyerő.
Alkalmi fehér ing, fekete nadrág, szexi és romantikus tud lenni, de az öltöny, anyakkendő túl hivatalos.
Casual, valami színes, vagy kockás ing, farmer, pulcsi vagy zakó.
Egy szimpla póló farmerral.
Bármiben lehet, a lényeg, hogy tükrözze a hétköznapi öltözködését.
40 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyasmit ami illik a helyszínhez de leginkább magához a pasihoz. Tehát tükrözi a stílusát, jól áll neki. Például ha szépek a vállai vagy a karjai és ezt kiemeli a felsője, vagy úgy válogatja össze a ruháit, hogy színben, stílusban passzoló darabokból áll.

De a legfontosabb, hogy tiszta, jó illatú legyen és ne szakadt, elnyűtt. Az is fontos, hogy az ő mérete legyen. Hiába vesz fel szép zakót ha látszik, hogy az XL-eset vette, mert az volt kiárusítva de neki egyértelműen M-es kéne.

2021. márc. 12. 14:46
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem az öltözékétől fogok elolvadni. Az nem ad semmi pluszt, viszont óriási mínusz, ha nem alkalomhoz és / vagy helyszínhez van öltözve.
2021. márc. 12. 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Vmi átlagos színű ing, vagy ing+pulóver kombó. Na attól elolvadok.
2021. márc. 12. 17:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha inget vesz fel, azzal jelzi, hogy készült a randira, ez nekem jól esne...hogy miattam kiöltözik. De az sem jó, ha ő kevésbé öltözik ki, mint te.. pl turazashoz nyilván ne inget vegyél.
2021. márc. 14. 19:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Helyszíntől függ. Ha színházba, elegáns étterembe megyünk, akkor az első-második opció. Egy kávézóba, városi sétához a harmadik, egy kicsit azért legyen “ünnepibb”, de nem kell túlzásba esni. Ha meg esetleg sportolni, túrázni megyünk vagy paintball, ilyesmi, akkor valami kényelmes (de koszos, szakadt ne legyen azért).
2021. márc. 14. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:

#4, de én mindig ingben járkálok, nem jelez semmit.

Én sohasem gondoltam még arra,hogy az öltözetem hozzám tudna adni valami többletet.

Az utolsó opcióra szavaztam, úgy lásson, ahogy - jó esetben - évekig fog látni, csak semmit para.

2021. márc. 15. 16:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is elég gáz az olyan pasi, akinek egy ing viselése már kiöltözésnek számít. Holott se nem kényelmetlen, se nem macerás - se viselni, se vasalni, csak annak, aki igénytelenségig laza vagy lusta.
2021. márc. 15. 18:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Számomra fontos, hogy tükrözze a stílusát, de azért tényleg nem mindegy, mégis hol van az a randi. Ha étterembe megyünk, akkor azért ne farmerben-pólóban jelenjen meg, akkor se, ha az a hétköznapi szerelése.

Illetve nekem a szívem csücske a smart casual öltözküdés, szóval ha abban jelenik meg (kiv. ha túrázni megyünk :D), az pluszpont. Illetve az ing-nadrág kombó is (nem feltétlen kell, hogy fehér legyen az ing).

2021. márc. 19. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Ray-Ban napszemüveg, az eléggé masculine!
2021. márc. 20. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!