Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Tetszene, ha a pasi BMW-vel menne elétek randira, és dübörögne a mélynyomó?
Figyelt kérdés
A pasas kinyitná nektek az ajtót, szólna a basszus a mélynyomóból, hogy berezonálnának az ablakok. A pasi elmosolyodna, és megjegyezné:
- Érzed, cica? A raptől bizsereg alattad a bőr ülés! De ha egy kicsit tekerek a potméteren, bizseregni fog más is...
2021. márc. 8. 11:49
2/20 anonim 

válasza:

A BMW önmagában nem lenne gond, stílusos érkezés. Viszont az "érzed, cica?"-től kezdődő megszólalása után biztos ráb@sznám a kocsi ajtót, faképnél hagynám és hazamennék :D
3/20 anonim 

válasza:

Hirtelen felhívna anyám, hogy ég a ház és siessek haza.
Amúgy létezik olyan nő, akinek ez bejön?
5/20 anonim 

válasza:

Minden vàgyam egy ilyen férfi.
(Szarkazmus)
6/20 anonim 

válasza:

Ha metál szólna talán megfontolnám.
8/20 anonim 

válasza:

Azzal minden BMW-s le tudna venni a lábamról, ha megtanulnának a KRESZ szerint közlekedni és ismernék azt a kis pöcköt a kormány mögött, amit indexelésre lehet használni! De tudom, hogy én egy olyan nő vagyok akinek hatalmasak az igényei.
9/20 anonim 

válasza:

Szépen elköszönnék és elballagnék
10/20 anonim 

válasza:

8! Nekem is BMW-m van, de én tudom használni az indexet. :D és meglestem, a férjem is szokta amikor elviszi a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!