Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csókoltál meg már úgy valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókoltál meg már úgy valakit randin, hogy tudtad, hogy nem akarsz folytatást?

Figyelt kérdés

2021. márc. 6. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Ha arra vagy kíváncsi, semmit nem jelent, hogy megcsókolt a férfi a randin.
2021. márc. 6. 20:13
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Igen.
2021. márc. 6. 20:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy ez nem számít kihasználásnak vagy képmutatásnak? Ha megcsókolom, hogy teszteljem
2021. márc. 6. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez nem kihasználás abban az esetben, ha egyikőtök sem tudja még azt, hogy mit akar a másiktól.
2021. márc. 6. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet rossz példa de szerintem ez nem jelent semmit. 18 éve fiatalon, disco /buli csattantak a csókok(most igen a pia miatt is) de zene jó hangulat.... megtörtént. Tudta mind két fél hogy ez csak percekre max pár órára szól. Nincs abban semmi ha két ember jól érzi magát. Tehát ami mindkét félnek jól esik az nem bűn,randin se
2021. márc. 6. 21:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nem minősül kihasználásnak...
2021. márc. 6. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem. Egyrészt, mivel nem akarnék többet, így értelme nem lenne. Másrészt, nem tudnék ennyire szívtelen lenni a másik érzéseivel.
2021. márc. 7. 01:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen. De ezt mondtam is a másiknak ilyenkor.
2021. márc. 7. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!