Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okos nő ha felizgat egy férfit az fura?
Figyelt kérdés
Nem a legjobb kifejezés ez az "okos nő", de jobb nem jutott eszembe, ez alatt igazából egy diplomás közgazdász, üzleti területen dolgozó nőt értek.
Munkája miatt jórészt elegáns, amolyan üzleti ruhákban jár, nekem ez azért feltűnő mert én kreatív területen vagyok, ahol ez ritka.
Randiztunk nálam munka után, és teljesen begerjedtem az elegáns ruháitól XD, van ebben valami rejtett, elfojtott szexualitás, hogy mindig ott van a mögöttes gondolat, hogy ez a ruha milyen kimért, hűvös, elegáns, de alatta ő is tele van vággyal.
2021. febr. 28. 20:58
1/5 anonim 

válasza:

Lehet rosszúl gondolom,de elegánsan nőiesen öltözik?? Nekem is bejön. Mert nőies.
2/5 A kérdező kommentje:
# 1
Na igen ez a kifejezés a jó.
2021. febr. 28. 21:32
3/5 anonim 

válasza:

XD?
Ne, ne akarj tőle semmit. Vagy legalábbis ne írásban.
4/5 anonim 

válasza:

Valószínűleg felizgat, hogy dominanciázt sugároz a megjelenése
5/5 anonim 

válasza:

Nem fura. Mindenkinek más mozgatja meg a fantáziáját Ebben lehet az elegancia, a dominancia és valljuk be, kevés manapság a szingli, művet és értelmes nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!