Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfit felizgat az a gondolat, hogy egy fiatalabbnak kinéző lánnyal kavarhat?
Nekem nem a mániám,de valahogy mindíg olyanokat fogtam ki(23 vagyok épp)Szerintem nem a kor számít,hanem hogy ki mennyire érett.Sajnos a legtöbb csajnak csak szexre kellenék...
SZóval nem,nem izgat jobban,mint bármilyen korúnak kinéző szép lánnyal szexelni.
számomra az lenne a fontos, hogy értelme-e, vagy sem. ha értelmes, okos, akkor semmi okom nem lenne, hogy lekicsinylően beszéljek vele/róla, ha meg kis pica lenne, akkor meg úgyse lenne hosszan tartó kapcsolat
az alapkérdésedre a válasz: igen, izgatna! és az önérzetemre kimondottan jó hatással lenne! :-)
"Egy nő szereti, ha a borhoz sajtot eszik?"
"Egy férfi szereti a paprikás krumplit?"
"Holland emberek szeretik a romantikus filmeket?"
Ennyire megválaszolható a kérdésed... mindenki más, nem lehet ezt sztereotípia nélkül megközelíteni, az általánosítás viszont ostobaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!