Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jocika147 kérdése:
Milyen az arány férfiak?
Figyelt kérdés
Nemvagyok roszképű gyerek,adok is magamra, de nem vagyok fotogén. Netes ismerkedésről érdekelne az arány,kinek mekkora az esélye arra hogy ha rair egy csajra,kesobb talalkoznak is? Nalam 10/10x semmi. Még csak tali sem. Egyszeruen csak abbamarad a beszélgetés egyik pillanatrol a masikra. Mostansag nem nagyon jarkalok semerre, ha esetleg megyek az utcan es leszolitok egy csajt, az ilyen tipusu ismerkedesbol szoktak lenni talik, de tobb semmi. Es ez ritka. Nalatok is ilyen szar az arany?2021. febr. 28. 19:53
1/7 anonim 

válasza:

elmúlt 6-7 évben randim se volt, pedig ebből több mint 2 évet voltam kiemelve társkeresőn és rengeteg lánynak írtam.. egyikből se lett semmi.
2/7 anonim 

válasza:

Nem, mert tudom mikor hogy kell valakihez közeledni.
3/7 A kérdező kommentje:
Huh.. hat sokkal roszabb helyzetbe vagy mint en.
2021. febr. 28. 20:10
4/7 anonim 

válasza:

Nincs Match, ugy irsz ra? En no vagyok, es meg se nezem az uzeneteket, mert pontosan tudom, hogy akit balra hajtottam, attol semmit sem szeretnek, mint ferfitol.
5/7 A kérdező kommentje:
Ha nincs match nem irok🙃
2021. febr. 28. 22:19
7/7 A kérdező kommentje:
Hat csak egy arányt mondtam😀😀 de ha ugy jobb mondom akkor azt hogy 100/95 bukó 🙂
2021. márc. 2. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!