Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálják a fiúk? Van rá vmi magyarázat?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy fiúval, tökre szimpi volt az első randin, haza is vitt. És mielőtt elbúcsúztunk, felajánlotta magától, hogy talizhatnánk jövő héten is. Felváltva írogattunk egymásnak, aztán feldobtam poénosan a talit és kikerülte a választ, és nem hívott el. Már épp elemgedtem volna, erre küldött egy képet és kérdezte hogy mizujs velem. Válaszoltam kb fél órán belül, és azóta meg se nyitotta az üzim. Én ezt nem értem, hogy ez mire volt jó, tökre azt az érzést keltette bennem, hogy szimpatikusnak talál, aztán így ghostingolt.
Velem is ezt csinálja egy lány aki nagyon tetszik. Kikészít lelkileg de ez van.
Valószínűleg nem érdekled eléggé, majd akad olyan aki jobban értékel 😊
2021. febr. 28. 13:19
12/21 anonim válasza:
Szerintem többen vagytok versenyben. Még nem döntött, több csajt interjúztat.
2021. febr. 28. 16:16
13/21 anonim válasza:
Szoval dugtatok vagy nem? Tuti meglettel basuknva🤣🤣
2021. febr. 28. 19:01
14/21 anonim válasza:
Plusz igen ha elso randin mar hazamesz vele es megy a tema ne varj mast! A konnyen kaphato nok altalaban igy jarnak
2021. febr. 28. 19:03
15/21 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi, 3 oras randi volt, kocsikaztunk beszelgettunk kajaltunk, de tok jofej volt es mivel magatol hozta fel azt hittem szimpi vagyok.
Igazabol ez mar ket hetes sztori, szoval mar nem fog irnixd csak fura h akkor minek irogatott meg utana, meg kiteszek vmit akk elsok kozott lajkolja, de vissza se irt
2021. márc. 1. 01:50
16/21 anonim válasza:
Azt irtad haza mentel vele.. biztos csak ittatok egy pohar vizet...🤷♂️
2021. márc. 1. 15:08
17/21 A kérdező kommentje:
Jajj bocsánat, a haza vitt-et én ugy ertettem, hogy hazavitt kocsival😂 A sajat hazamba utana o is hazament. semmi olyan nem tortent, atlagos elso randi volt
2021. márc. 1. 20:30
18/21 anonim válasza:
Szerintem is az volt, amit a többiek írták több lány volt tűzön, de volt egy fő, akit tán már régóta kiszemelt. Lehet azért hajtott rád újra, mivel ez a másik fő +projekt" elkezded távolodni, de aztán ezek szerint valami lett belőle.
Nem rosszból, de jó olvasni, hogy vannak ilyen srácok. A Tinder tele van ilyen lányokkal.
2021. márc. 7. 11:35
19/21 A kérdező kommentje:
Ez elég fura hozzáállás #18 :)
Csak mert neked sok rossz tapasztalatod van, és most pl nekem is lett nem kell örülni a másik kárának. Ghostingolni sztem mindenki szokott, de ha nem taliztunk soha, akkor nem érint meg ha nem válaszol. Viszont tali után szerintem pofátlanság ilyet tenni, lényegtelen, ogy fiú vagy nő az illető.
2021. márc. 8. 12:16
20/21 anonim válasza:
Szerintem mindig gáz ghostingolni, hiszen ha valaki időt és energiát fektet hogy megismerjen, megérdemli a nyílt és egyenes kommunikációt, egyik napról másikra eltűnni elég gyáva húzás. Azt írod, tali előtt belefér a ghosting, te is csinálod, tali után miért nem? Szerintem nem különbözik a kettő, mindkettő ugyanúgy rosszul esik a másik félnek, aki lehet többet akart, úgy érezte halad valamerre a kapcsolat, jelen esetben te voltál az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!