Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy jelezhetem a srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jelezhetem a srácnak hogy nyugodtan leszólíthat, nem harapok?

Figyelt kérdés
Az a gond h csomó pasi van akivel csak szemezek/mosolygunk egymásra de végül nem mer odajönni hozzám...:S Ilyenkor hogy lehet neki jelezni hogy többet is szeretnék?
2008. dec. 3. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
menj oda te pl...ő sem harap csak lehet h félénkebb tipus,vagy még nincs meg a bátorsága hozzá
2008. dec. 3. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Activityzzetek(nem tom h kell írniXD)!!! XD Mutogasd el neki h h üljön oda! Ha vágja akk szerencséd van ha meg nem akk kicsit béna a csávó!! ^^ XD
2008. dec. 3. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Ne haragudj, nem bántásból kérdezem, de tényleg, honnan tudod, hogy nem MER odamenni Hozzád? Hanem mondjuk beéri ennyivel, mert jólesik egy csinos lánnyal flörtölni, és valójában nem is vágyik többre... Lehet, hogy nem így van, nem tudom, Te ismered a szitut, csak úgy eszembe jutott, hogy lehet...
2008. dec. 3. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, régi dilemma. Én csakazértsem megyek ide olyankor, nem sürgős annyira a nő, hogy törjem magam érte, amíg nem is tudom, mit kapnék az erőfeszítésért. Szóval kezdeményezhetsz te is, megkérdezheted, tetszel-e neki (ez jó, mert egyből bókolhat is :D). De ha tényleg szépen mosolyogsz, meg nézel rá, és nem megy oda, akkor valószínűleg ő nem vágyik többre...
2008. dec. 3. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Mégis: van valami okod rá, hogy miért nem mész TE oda hozzá???
2008. dec. 3. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!