Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van párom, akivel nem jövünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van párom, akivel nem jövünk ki jól, és a szakítani szeretnék,de még nem tettem meg. Egy régi barátom, akit 2014-5 óta ismerek, elhívott randevúra. Elmenjek vele?

Figyelt kérdés

A mostani párommal a higiénia hiánya miatt akarok szakítani, ami korábban nem volt annyira jellemző mint mostanság.. ( rossz lehelet, mosdatlan nemi szerv, bűzölgő izzadtságszag). Nem bírom már elviselni ezeket, viszont megbántani sem akarom, mert férfi létére duzzogósabb mint egy 5 éves kisgyerek.

Illendő ilyenkor elmenni másik pasival, bármerre is ameddig még kapcsolatban vagyok? Nem akarok lefeküdni vele, és ő sem velem, egyenlőre csak szeretnénk egymást jobban, személyesen megismerni mivel korábban volt már rá 3 lehetőség is,de egy betegség közbeszólt, ami miatt jegelve lett 4-5 évet a dolog, de interneten akkor is beszélgettünk. 27/n

2021. febr. 26. 08:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

7. Jól tetted, hogy elmondtad neki.

De akkor elhagyni őt miért nem megy ugyanilyen könnyen?

8. Ezzel most nem sértesz meg, én is késő huszonéves vagyok.

10. De akkor mi a szarért nem hagyod ott a bűzölgőt? Miért olyan nehéz szakítani vele?

2021. febr. 26. 09:37
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

Szakítasz vele, külön költözöl.

Azzal randizol akivel akarsz.

Ez ilyen egyszerű.

Csak ehhez tartás kell és gerinc.

2021. febr. 26. 09:43
 13/14 anonim ***** válasza:
61%
Kerdezo, magyarazkodsz, de nekunk, nem pedig a parodnak, akit te valasztottal. Pedig neki kene. Ha mar osszejonni meg lefekedni tudtal vele, akkor talan a szakitas is menni fog, emberi, civilizalt modon. Legalabbis reszedrol. Megmondod neki, hogy tobbet nem mesz a lakasara es ne keressen. Ilyen egyszeru. AZtan azzal es oda mesz randizgatni, akivel akarsz. Gondolom itt a lakhatas az, ami miatt lianozni akarsz. Konkretan erzelmi megcsalast kovetsz el. En az olyan noket, akikrol ezt tudom messzire elkerulom. Gerinctelen egyedekre csak az olyanok fanyalodnak ra, akik labdaba sem rugnak mashol. Vagy meg azok se. Te eleted, ugy eled, ahogy akarod, de az emberek velemenyt formalnak rolad a cselekedeteid alapjan. Konnyen csinalhatsz magadbol ribit, de utana mindenki igy is fog veled banni. Lemosni magadrol meg nem lesz egyszeru. Es mindez csak a latszat. Belul te igenis ribizli vagy, es meg is vagy elegedve ezzel. Jot tenne neked egy kis jellemformalas.
2021. febr. 26. 11:08
 14/14 anonim ***** válasza:
78%
Szóval, nem vagy biztos az újban és ha nem jön össze, megint jó lesz a görény mellett a következő jelentkezőig. Azért a te igényességedről is elmond sokat.
2021. febr. 26. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!