Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Baj ha egy férfi nem kifejezetten alfahím típus?
Nem a beszari, tutyimutyi, életképtelen kategóriára gondolok.
Hanem aki alapvetően szolid, nyugodt, nem agresszív de ha kell kiáll magáért, felemeli a hangját.
Nem kifejezetten “társaság középpontja”, de azért nem is megszólalni nem mer kategória.
Megértő a partnerével szemben, nem követelőzik hanem megkér, ahol tud segít, szavahihető.
A férjem is ilyen. En is nyugodtabb típus vagyok, s ő is.
Nyilván ha kell akkor "alfahím" lesz, de alapjaraton kis nyugis.:)
A párom se alfa, soha nem volt alfa párom, nagy ivben kerültem a tipust de nem esett nehezemre mert úgyse jöttek be.
Nekem fontos a kiszámíthatóság, nő létemre utálom a drámákat.
A párom pont olyan mint írtál, nincs akire elcserélném!!
Nem is tudom, mit az az alfahím :D Szerintem akik kitalálták meg használják ezt a szót, azok se tudják, mi a francot jelent, mert nyilván semmit.
Amúgy ha létezne "alfahím", nekem valszeg nem kéne.
Az alfahím számomra is pont ez.
Amolyan erőt sugárzó, végtelenül higgadt, bölcs oroszlán.
Akik pattognak és izmoznak, azok a gorillák meg a páviánok.
Az oroszlán ettől szexi, mert tudom, érzem, hogy egyet mordul vagy roppant és ezeknek annyi, és neki nem kell látványosan riszálnia ahhoz, hogy észrevegyék a jelenlétét. Karizmatikusnak lenni csöndben is lehet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!