Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt már netes ismeredése, adna tanácsot?
Én még sosem randiztam internetről. Az lenne a kérdésem, ha egy férfi nagyon nyomja a szex témát, úgy, hogy még nem is taliztunk, akkor abból mire következtessek?
Igazából nem laza kapcsolatra hajtok, tehát miből tudom leszűrni, hogy valakinek csak ez a célja és teljesen felesleges vele találkoznom?
Ezzel a fiúval már egy ideje beszélgetek. Eddig normális dolgokról. Viszont az utóbbi időben eléggé elkezdett ebben az irányban írogatni...és tanácstalan vagyok.
A férfiak gyengébbik része rögtön a sex témára megy rá.
A férfiak egy picit fejlettebb része azt hiszi, hogy ha egy kis ideig normálisan viselkednek az elég ahhoz, hogy sex legyen.
A férfiak egy fejlet része, nem tér rá a sex re csak ha már találkoztok akkor bepróbálkozik.
A férfiak szuper fejlet része meg szarik az egészre, és csak akkor kezd el arra a témára evezni, hogyha látja a nőn a vágyat, és nem érdeklik a saját ösztönei.
Szóval azt javaslom, hogy hagyd ott mert egy rendes kapcsolatot nem fogsz vele ápolni, vagy rövid időn belül elhagy majd.
Kalandnak jó mert intelligensebb az első szinten lévő állatoknál.
22/F
Mennyi ideje beszélgettek?
Általában nem jó jel, ha szexről kezd beszélni az első randi előtt vagy az alatt. De ha már hónapok óta beszélgettek, de nem találkoztatok még, akkor lehet, hogy ezért váltott, hátha ez bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!