Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet vonzó személyiségrm ? Hogyan kell a mostani 20 éves körüli nökkel szót érteni ? Többi lentebb!
Még számomra is kissé különös ezt le irni! De az a helyzet, mióta szakitottunk volt párommal(nem részletezném se okát se a történteket) valami megváltozott bennem. Nincs kedvem mások felé nyitni,de nem is akkarok abszolút! Nincs bennem semmi vidámság,se jókedv,éppen humor érzék.(ahhoz képest milyen voltam 1-2évvel ezelőtt) Le vagyok szó szerint "amortizálva" (többnrk is nézek ki a koromtól)és a legroszabb hogy a személyiségem nagyon komolyra fordult. Pedig még csak 22 éves férfi vagyok.
Sajnos a szakitás is eléggé megviselt mert még mindig szerelmes vagyok,vonzódom a volt páromhoz. Ezzel elentétben ő le se sz*rja hogy a világon vagyok e . Fáj,bánt,bosszant hogy nem vagyok képes vissza hóditani.Tehát hogyan legyek újra teljes értékű ember ? Hogyan lépjek tovább minnél rövidebb idő alatt ???
A válaszokat előre is köszönöm.

Ne haragudj, de tanulj meg helyesen írni. Aki helytelenül ír, azt nem veszik komolyan.
És a tanulás elterelné a figyelmed, plusz értékesebb ember lennél általa.

Tereld el a figyelmed, például önfejlesztéssel, sporttal, zenével.
És A magyar helyesírás szabályai-val.
Igényesség... Legyél igényes minden szempontból. Higiénia, külső, belső, egészség, intelligencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!