Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy pasival, úgy hogy tudod, hogy hamarosan külföldre költözik?
Figyelt kérdés
2021. febr. 21. 22:17
11/15 anonim válasza:
Pasi vagyok, de lánnyal sem. De amiért írok, pasi vagyok, tudom milyen vagyok, kell a off line szerelem nem csak a szex hanem minden más, közös program ölelés, sima csók..... Ha hónapokig nincs kontakt az számomra nem kapcsolat.
12/15 anonim válasza:
Hany eves ez a pasi ne haragudj?!!
13/15 A kérdező kommentje:
31 éves
2021. febr. 28. 19:21
14/15 anonim válasza:
Nagyon ne. Legjobb barátnőm most lépett ki egy féléves kapcsolatból, mert a párja külföldre kölzötött egy évre és sehogy se működött. Főleg nem a kapcsolat elején. Én semmiképp se jönnék össze ilyennel. Az más, ha pl együtt költöznétek. De így csak kihasznál, amíg el nem megy. Aztán ottmaradsz egyedül, vagy kiéhezve és bekorlátozva vagy megtörve
15/15 A kérdező kommentje:
Fejlemény! Szakítottam vele mire ő vissza könyörgte magát, majd rá 3 napra ő szakított, mondván, hogy nem várja meg hogy mégegyszer szakitsak vele 🤦♀️ nem bírta volna lenyelni, hogy őt dobja egy csaj.
2021. márc. 6. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!