Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon elrontottam ezzel? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrontottam ezzel? Már randizunk egy ideje, de teljesen leblokkoltam, amikor a vetkőzést szóba hozta.

Figyelt kérdés

Nem vagyok már kezdő, de tényleg leblokkoltam, mert nem számítottam rá és eléggé tetszik a lány. Elég nagy társasos, szóval gyakorlott, így mikor társasjátékozni készültünk, beijedtem. Felvetette, hogy a vesztes vegyen le mindig egy ruhadarabot. Szinte láttam magam előtt, hogy ott ülök előtte csaknem pucéran. Nem izgató volt az érzés, hanem kínos inkább. Így azt feleltem, hogy maradjunk egyelőre a hagyományos verziónál.

Még nem láttuk egymást ruha nélkül, és nem így képzeltem az elsőt. Ti belementetek volna?

2021. febr. 21. 15:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

Nekem sem tetszik az ötlet, hogy így legyen az első, egyetértek a 3. válaszolóval.

De szerintem egy jelzés volt mindenképp, méghozzá elég konkrét, hogy készen áll már rá, és nem szégyellős, hanem játékos és belevaló. Szóval majd ha lesz rá alkalom és te is szeretnéd, akkor vesd be magad és legyél határozott, férfias, tedd helyre ezeket a pajkos gondolatokat! ;)

2021. febr. 21. 16:59
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
hát ha randiztok már egy ideje, akkor ez nem az első randi ugye? Őszintén szólva a lány már készen áll a dologra, de úgy látszik te tesze tosza vagy. Kicsi a szexuális drivod vagy mi? alapesetben egy nő azt szereti ha egy férfi magabiztos, felpakolja a konyhapultra és kinyalja tüstént, persze csak ha a lány már megbizonyosodott róla, hogy a férfi is komolyat akar. a lány már tudja hogy komolyat akarsz, szóval most jönne az a rész, hogy már veszettül kívánod és nem kell visszafognod magad. De a reakciódból az jön le, hogy sajnos te nem az az alfa, domináns, szexi dög vagy, hanem a szűz kisfiú, vagy akinél kezdeményezni kell állandóan a szexet...kicsit sajnálom a csajt....
2021. febr. 21. 17:13
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
Hát ez elég gáz, lány létemre mondom. Ha már túl vagytok a szex részén a dolgoknak talán beeférne, de így tényleg inkább kínos.
2021. febr. 21. 18:20
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Ohh b.. mekkora nyomi vagy, az ilyen lehetőséget nem szabad kihagyni.
2021. febr. 21. 18:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Jaja. Ez egy nevetseges helyzet. Haverok, ismeretlenek elott elobb vetkoztem volna.

Eppen a szexualis vonzalmat oli ki egy ilyen marhasag.

2021. febr. 21. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!