Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Arrol mi a velemenyetek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pistanmalcsik kérdése:

Arrol mi a velemenyetek hogy első randi vegen odahajolok a nőhöz s azt mondom, ha nem lenne virus most megcsókolnálak?

Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 10:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak kifogás. De ne vedd magadra, hisz te kérdezted kinek mi a véleménye róla, az enyém ez.
2021. febr. 16. 12:07
 12/34 A kérdező kommentje:

Jo hat aki nem ismeri a nő es a nő véleményének tiszteletenek anfogalmat abban nyilvan fel se merul ez a lehetoseg.

Viszont pl. kirohoges vagy egyeb beszolas eseten nyilvan elvész ez a tisztelet s kap egy melytorkos jellegu csokot fuggetlenul attol hogy all a virushoz de az meg mar nem az igazi de nyilvan van akinek ez kell de legalabbis ezt erdemli.

2021. febr. 16. 12:15
 13/34 anonim ***** válasza:
Ha nem viccől lett feltéve a kérdés, akkor nekem ez bizarr lenne, így bejelenteni... első randi után nem is szívesen csókolóznék akkor sem, ha nincs vírus. De ezt még pluszban így bejelenteni... kínos.
2021. febr. 16. 12:27
 14/34 anonim ***** válasza:
72%

Mindig félmosoly keletkezik az arcomon, mikor olyasmit olvasok/hallok, hogy valaki valamilyen kozmikus méltóságnak érzékelve magát veszi a bátorságot és rendelkezzen afelett, hogy ki mit érdemel.

Mikor a kicsi nagyot játszott, mindig lángba borul a világ.

2021. febr. 16. 12:34
 15/34 anonim ***** válasza:
🤣🤣
2021. febr. 16. 12:44
 16/34 anonim ***** válasza:
8%

Az nem tűnt fel senkinek, hogy "odahajol"?

"Csak nevetni tudnék, mert röhejesnek tartom, amikor valaki ennyire rá van állva a vírustémára és ennyire komolyan veszi." Két rokonom is majdnem belehalt, de hát igen amíg az ember bármilyen dolgot/betegséget nem a saját környezetében tapasztal vagy nem hány vért tőle, addig nem tudja elképzelni. Ez elég szánalmas. Na jöhet a "biztosan retteg" mantra.

2021. febr. 16. 13:02
 17/34 A kérdező kommentje:
14 es pedig mindenkinek a viselkedese donti el hogy mit erdemel. Nem kell ehhez kozmikus meltosagnak lennie senkinek. S aki pl. nem kepes ertekelni a tiszteletet ha megkapja s gunyt ad cserebe az utana nem fogja se megerdemelni se megkapni. Max. masvalakitol amig az a masvalaki fel nem ismeri szinten, hogy visszaeles tortent.
2021. febr. 16. 13:39
 18/34 A kérdező kommentje:

"első randi után nem is szívesen csókolóznék akkor sem, ha nincs vírus. De ezt még pluszban így bejelenteni... kínos."

Es mi a jobb? Ha kinos valami vagy ha semmibe vesznek s olyan helyzetbe visznek amibe nem szivesen kerulnel?

2021. febr. 16. 13:43
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak olyan helyzetbe hozni, mert simán elfordítom a fejem, ha meg akar csókolni úgy, hogy nem akarom. De ezt így bejelenteni... ezzel az infóval mit kezdjek? Ha visszaválaszolom, hogy "Én akkor sem engedtem volna", akkor meg én vagyok a szemét k...a, aki nem értékeli, hogy nem tudta volna magát türtőztetni.
2021. febr. 16. 13:46
 20/34 A kérdező kommentje:
En virus előtt mindig megfogtam a nyakat csók elott. Igy nem tudta elforditani a fejetm
2021. febr. 16. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!