Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nem jelent semmi jót?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem jelent semmi jót?

Figyelt kérdés

Rá írtam a lányra így: "Szia! Azt kell, h mondjam nagyon tetszel, és szeretném megkérdezni, h van-e kedved összefutni Berényben vmikor, ha arra járok?"

Ő meg erre csak ennyit írt:

"Szia fussunk"

Semmi extra. Kicsit keveslem ezt a választ. Ezek szerint nem igazán jövök be neki, vagy csak kemény teszten akar engem végig vinni? Vki légyszi segítsen, mert amúgy nagyon tetszik külsőre. Viszont egyáltalán nem ismerjük egymást. Sosem láttuk egymást, csak kidobta a face nekem, és mondom ráírok..

2021. febr. 15. 19:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Na jó, akkor hagyom a ge*ibe. Ez nem nekem való. Jöhetnek a család barát kommenteket.
2021. febr. 16. 02:17
 12/20 anonim ***** válasza:
Megértem mit érzel. Én is úgy lennék vele, hogy ennyi? Nem reagál semmit, nem fejti ki, mit gondol, már ha gondol egyáltalán. Úgy érezném én is, hogy csak kamuzik, szórakozik, mert sokan írnak rá talán, és nem érdekli.
2021. febr. 16. 03:01
 13/20 anonim ***** válasza:
Jobb lesz ha békén hagyod szerencsétlent mert futóbolondnak tűnsz
2021. febr. 16. 07:53
 14/20 A kérdező kommentje:
Így is lesz :/
2021. febr. 16. 09:02
 15/20 anonim ***** válasza:

Könnyen feladod.

Nincs mit vesztened, de nyerhetsz tapasztalatot.

2021. febr. 16. 10:21
 16/20 anonim ***** válasza:
A jó dolgokért küzdeni kell kisfiam,anyukád nem mondta?
2021. febr. 16. 10:46
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem. A seggem alá raktak mindent
2021. febr. 16. 11:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Pontosítsd hogy mikor hol és ha elkezd kifogásokat gyártani vagy nem is válaszol akkor nem is volt komoly. Úgyis kiderül
2021. febr. 16. 12:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyébként van olyan típusú lány akivel online nehéz kommunikálni de élőben meg képes órákig beszélni.
2021. febr. 16. 12:02
 20/20 A kérdező kommentje:
Hát majd ha átmegyek, akkor talán megprobalom
2021. febr. 17. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!