Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nem jelent semmi jót?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem jelent semmi jót?

Figyelt kérdés

Rá írtam a lányra így: "Szia! Azt kell, h mondjam nagyon tetszel, és szeretném megkérdezni, h van-e kedved összefutni Berényben vmikor, ha arra járok?"

Ő meg erre csak ennyit írt:

"Szia fussunk"

Semmi extra. Kicsit keveslem ezt a választ. Ezek szerint nem igazán jövök be neki, vagy csak kemény teszten akar engem végig vinni? Vki légyszi segítsen, mert amúgy nagyon tetszik külsőre. Viszont egyáltalán nem ismerjük egymást. Sosem láttuk egymást, csak kidobta a face nekem, és mondom ráírok..

2021. febr. 15. 19:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Futócipőben és melegítőben menj!
2021. febr. 15. 19:50
 2/20 anonim ***** válasza:
Próbálj meg vele beszélgetni addig is, amíg nem tudtok találkozni. Ha vevő rá, rendesen válaszol, ő is érdeklődik, akkor bejössz neki. Ha ezek nincsenek meg, akkor meg nem.
2021. febr. 15. 19:51
 3/20 anonim ***** válasza:
84%

Te tenyleg ennyire retardalt vagy? Leirta h o benne van a buliban... Mit varsz mit mondjon ezen kivul? Szervezzen programot is nektek? Vagy o talalja ki a datumot is?

Eleg tokos voltal hogy rairj egy ismeretlenre, de ott kifujt a dolog?

2021. febr. 15. 19:52
 4/20 A kérdező kommentje:
3# Nem arról van szó, csak kicsit lelkesebben is válaszolhatott volna. Nem ehhez vagyok szokva.
2021. febr. 15. 19:53
 5/20 anonim ***** válasza:
82%
Nem is ismer, mégis miért legyen lelkes? Ha olyan jól néz ki, biztos mások is elhívták már, szóval maga a tény, hogy valaki találkozni akar vele, nem elég. Ha beszélgetnétek és szimpatikus lennél neki, aki még az esete is, akkor lehet lelkesebb lenne.
2021. febr. 15. 20:01
 6/20 A kérdező kommentje:
Értem.
2021. febr. 15. 21:03
 7/20 anonim ***** válasza:
Gyere ki Berénybe, én is itt vagyok!
2021. febr. 15. 21:32
 8/20 anonim ***** válasza:

Mi a jó, mi a rossz? :)

A válasza alapján nem regényíró, de nem is könyvet akarsz venni, igaz?

2021. febr. 15. 21:35
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem könyvet, de azért önbizalmat adhatna. Az egy dolog, h volt tököm ráírni, de nem én vagyok a világ legnagyobb csajozója :) Én levezetem a dolgot, ha úgy van, de azért egy kis löketet csak elvárhatnék a lánytól. Kicsit el is ment a kedvem az egésztől.
2021. febr. 15. 21:42
 10/20 anonim ***** válasza:

"Nem könyvet, de azért önbizalmat adhatna."

"Ön" bizalmat külső forrás nem képes semmilyen formában táplálni, biztosítani, az teljes mértékben belülről fakad, és soha semmilyen formában nem remeg meg a legkevésbé sem, ha nem kap külső visszaigazolást. Ha mégis, akkor az nem önbizalom, pusztán a megerősítésre váró léttudat. Az önbizalmat a kihívások, a fóbiás helyzetek vállalásai építik, függetlenül az eredménytől.

2021. febr. 15. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!