Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit szólnátok, ha ismerkednétek egy férfivel és a Facebookon rátok irna egy csak, hogy figyelmeztessen a férfivel kapcsolatosan? 31N
Olyasmit is irt, hogy miközben a volt barátnőjével volt, akkor ment ki más lányokkal egy italra. Azt mondta nekem a lány, hogy a férfi kapott üzeneteket egy más telefonszámról, amiket neki elküldött (a lányak), mert nem hitte el, hogy a volt barátnője irta.
Nekem a férfi azt mondta, hogy azokat az üzeneteket a lány irta neki, nem a volt barátnője
1. Figyu, attól, hogy valaki tanult ember, még lehet az élet dolgaihoz full kretén. (Tapasztaltam már mérnökinformatikusnál meg pénzügyi matematikusnál is. Nem jelent semmit itt a végzettség.) De bocs, ti sem vagytok okosabbak nála. Minek kell a férfi tudtára adni, hogy nyomoztatok utána, meg felvettétek a kapcsolatot egymással? Ilyenkor kussolni kell mélyen basszus. Kiadtátok magatokat, gratulálok. Legközelebb ne kotyogjátok ki a delikvensnek, hogy tudtok a viselt dolgairól.
2. Ha ilyen a pasas, hogy tagad mindent, idegbajoskodik minden kérdésed miatt, akkor minek foglalkoztok még vele? Ha annyira jó vele beszélni/egyebek időnként, akkor tartsátok meg ismerősnek, barátnak, pajtinak, akármi erre a célra. Ha minden szar vele, akkor meg letiltani. Nem atomfizika.
3. Ti soha nem fogjátok a másik embert megváltoztatni. Sok nő azt hiszi, hogy sikerül majd, de nem. Ez a "gyurka" mindig ilyen marad, bármit is mond vagy tesz a jelenben. Azzal, hogy lebuktatjátok, semmit nem értek el, csak felesleges feszkót generáltok, aminek semmi értelme.
Én egyébként inkább a lánnyal barátkoznék, lehet jó barátnők lennénk, a pasit meg egy ekkora balhé után inkább hanyagolni kellene. Szerintem mind érzitek, hogy nem ő lesz életetek szerelme. :D Szar ügy, ez van. Sok a sumák ember. Szokjatok hozzá, és legközelebb legyetek okosabbak. Kimondani úgysem fogja az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!