Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez miért lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 40 éves férfi vagyok és nemrég randiztam egy 35 éves nővel. Tinderes ismerkedés volt, előtte neten látott rólam videókat, fotókat és az alapján döntött úgy, hogy találkozhatunk. Komoly kapcsolatot keresett és én is. Az első randin a covid miatti zárvatartásokból kifolyólag sétálgattunk, haza kísértem, ott elcsattant egy csók. Kérdeztem, hogy nem bánta meg és határozottan mondta, hogy nem. Másnap elhívott magához, ismét beszélgettünk volt csók és egy kis ölelkezés. Rövid találka volt, mert neki is volt munkája és nekem is. Mikor eljöttem tőle valahogy éreztem, hogy részéről valami nincs rendben. Még aznap délután az üzeneteinek a stílusa visszafogott és minimalista lett, csak órák múlva nézte meg őket (pedig nem dolgozott már akkor) ha hívtam kinyomott. Másnap ugyan ez. Ennek ellenére találkoztunk még egyszer mert írta, hogy elmehetek hozzá. Így is történt, ahol már totál defenzívában volt, nem sok minden tetszett neki is full rossz kedve volt. Akármit mondtam neki leperget a negatív pajzsáról. Utána mondta, hogy ő csak nem érez irántam semmit. Így elköszöntem és eljöttem tőle, annyit hozzáfűzve, hogy nem szeretem ha kétségek között tartanak és hamarabb is mondhatta volna (nem haragudtam volna érte). Létezik, hogy 35 fölött is ennyire bizonytalan legyen valaki? Még arra is gondoltam, hogy Tinderen talált valaki jobbat, de akkor meg nem értettem miért nem koptatott le már sokkal hamarabb írásban?

Előre is köszönöm a normális válaszokat!

2021. febr. 12. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szimpatikus voltál, haladtatok valamerre, úgy gondolta lehet valami, de második randi után úgy érezte nem akar többet, harmadik találkát gondolom te "erőszakoltad" rá, amibe végül belement (említetted már passzív volt cseten is, kinyomta telefont). Valóban nem kezelte jól, második randi után a passzív hozzáállás helyett szólhatott volna, de te is észrevehetted, hogy valami nem stimmel, aki szeretne valamit, hidd el nem ignorál.
2021. febr. 15. 22:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Lehet más férfi is a dologban.

Szerintem a nők kortól függetlenül gyakran bizonytalanok és nem mindig tudják mit akarnak ezért veled se tudnak mindig teljesen őszinték lenni.

2021. febr. 15. 23:26
 13/13 A kérdező kommentje:
11-es nem erőszakoltam rá a találkát. 1x megkérdeztem, hogy találkozunk-e, kapásból rábolintott.
2021. febr. 16. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!