Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi az autóban? 20\L
Figyelt kérdés
2 hete ismerkedek egy sráccal interneten keresztül es megbeszéltünk egy talit . Nem találtunk olyan helyet ami mindkettőnknek megfelel meg ugye sok hely zárva is van,setáláshoz meg borzasztó az idő ,igy megegyeztünk hogy az autójában fogunk beszélgetni. Nekem első randim lesz , es eleggé izgulok. Szerintetek milyen lehet egy autós randi? Es mik a randis jotanácsaitok?2021. febr. 11. 20:13
54/63 anonim válasza:
Ő beszélt végig az exeiről? :D
55/63 A kérdező kommentje:
Nagyon jol sikerült , es nem , nem volt sex . Egy rendes aranyos fiu volt es olyan téren nem is próbalkozott vagy fogdosott,csak beszélgettünk az autóban.Mikor haza hozott megcsókolt es ennyi volt . Lesz következő tali is :)
2021. febr. 14. 12:54
56/63 anonim válasza:
Na szuper, sok sikert a továbbiakhoz! :)
Előbb volt egy autós elsőrandis nő, akinek a partnere végig az exeiről beszélt, csak azért kérdeztem.
57/63 anonim válasza:
örülök hogy jól sikerült :) de legközelebb légyszi ne legyél ilyen felelőtlen, nem tudhatod mikor találkozol olyannal aki bántani akar. jobb elkeülni és nyilvános helyen találkozni elsőre.
58/63 anonim válasza:
Igaza van az elöttem szólónak.
Am csak autóba ültetek vagy kis seta is volt?
59/63 A kérdező kommentje:
Csak az autóban ültünk es beszelgettünk,hozott nasit , zenét hallgattunk :).
2021. febr. 15. 11:36
60/63 anonim válasza:
Érdekel hogy mizu van veletek 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!