Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi az autóban? 20\L
A motor órákon át való felesleges járatásán kívül még az jutott eszembe, hogy a kocsit ketten nagyon telelehelnétek, a levegő eléggé elhasználódna, plusz az álló kocsiban a motor melege nem lenne túl kellemes illatú. Szóval nem, mégegszer átgondolva mégsem olyan jó ötlet. Ha jó idő lenne odakint és a kocsiban el tudnátok üldögélni egy pulcsiban lehúzott ablakok mellett akkor simán, de ilyen időben nem.
(8-as voltam)
Nyugi, ne hallgass a sok kreténre.
Szerintem ne parázd túl a dolgot, jól beszélgettek, hazavisz6, puszi vagy ilyesmi, aztán következő randit kell csak várnod :D
Szerintem süss valami sütit (mindenképp olyat amit te magad csinálsz neki, szerintem imponáló).
Meg vegyetek magatokhoz teát, vagy ilyesmit :D
A MOL FRESH CORNER, és az OMW VIVA benzinkutakon isteni, a kávé :D
Sok sikert, hajráááá :)
És kívánom, hogy ne járatok úgy mint én, hogy utána nem indult az autó, úgyhogy tolhattam be 😂❤️
25F
"nem egy autoban szeretnem először csinálni egy olyan fiúval akit 2 hete ismerek."
hát ha ezalatt a hosszú 2 hét alatt ESETLEG félreismerted, akkor lehet neked nem lesz sok beleszólásod a dologba. amúgy viccen kívül, ne. kmolyan. ez nagyon veszélyes is lehet, nem ismered a srácot (2 hét alatt nem lehet senkit megsimerni), beülsz a kocsijába, akármit is csinálhat veled. megver, megerőszakol, elrabol, megöl. sajnos ezek benne vannak a pakliban. első találkozás csakis nyilvános helyen. így a legbiztonságosabb mindkettőtöknek.
27
Szegény cunclika nem vágja, hogy manapság nem azért randizunk nyilvános helyen 2-3-szor mielőtt ágyba bújunk, hogy nehogy a szájára vegyen a falu, hanem hogy leszűrjük, hogy nem-e kettyós az illető. Ennyi erővel felhívhatná a lakásába is, meg beginázhatná saját magát hogy megkönnyítse a dolgot.
28
Ki a rák dolgozik GHB-val, mikor a Visine szemcsepp nagyobb adagban kábító hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!