Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Csak akkor lehet valaki "jó pasi", ha teljesen ki van gyúrva? Ez valami feltétel?
Nem feltétel. Engem inkább taszít, ha valaki ki van gyúrva teljesen, vagy ha már nagyon kockás a hasa. Nekem valahogyan az nem természetes.
Nálam nem attól függ, hogy jó pasi-e az illető, hogy mennyire izmos.
Nekem nagyon nemtetszik ha egy pasi teljesen ki van gyúrva.
Valahogy nem vonzó az, hogy megölel és eltöri a bordáimat :D
Igazából az se zavar egyátalán ha kicsit soványka, esetleg van egy kis pocija.
De nem a teste miatt fogom megszeretni, inkább legyen, kedves, humoros, romantikus, az sokkal többet számít ;)
15/L
jaaaj isten őrizz az izomagyúaktól:D sztem is undorító:)
persze tetszik ha vkinek sportos az alkata...de engem nem vonzzanak azok a nagy muszklik:D
a hülye szöszi műkörmös szolis libáknak ajánlom őket:)
17/L
Undorítónak találom az izomagyú pasikat. Csak testükkel törődnek.. Semmi vonzó nincs abban ha úgy járkál hogy a kezét nem tudja összecsukni az izomtól :'D elég röhejes.. Nekem pasi alkatnál a tipikus V-alkat a nyerő.. széles váll, keskeny csípő.. szeretem ha hozzá lehet bújni és nem veszik el a kezeim között (: Ha egy pasi 70-80 kiló persze hozzáillő magassággal az a tökéletes számomra (:
15/L
Háát...az attól függ,mennyire 'izmos':D
nem szeretjük(vagyis speciel én-nem szeretem)ha valaki agyon gyúrja magát,és csak a testével van elfoglalva,de..nekem azok is bejönnek,akiken nincs ötven tonna izom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!