Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak, magukba nézve, tényleg menekülnek a “szupernoktol”?
Figyelt kérdés
2021. febr. 11. 14:16
11/18 anonim 

válasza:

Nem értem a szupernők miért ne ma szuperférfiakat keresik? Átlagjoskákat kérdezel, nekünk nem kell ez. Csend és nyugalom kell.
12/18 anonim 

válasza:

Nem menekülnék, de ő tőlem úgysem akarna semmit, mert biztonsági őr vagyok. :D
13/18 anonim 

válasza:

Ha az apja finanszírozza a megélhetését és a szórakozásait akkor nem. Sajnos ennyit nem tudnék nőre költeni. Sárkunyhó építéstől lesz szuper egy nő? Nekem akkor ha értelmes munkát végez és legalább minimális szinten eltudja tartani magát.
14/18 anonim 

válasza:

Nekem a szupernő olyan, hogy jól fizető állásból hazajön szülni, lezuhanyzik, utána megy vissza a manager pozíciójába és én otthon maradok nyugiban a gyerekkel.
Soha nem menekülnék egy ilyen csoda elől.
15/18 anonim 

válasza:

Magamból kiindulva talán igen.
16/18 anonim 

válasza:

Bocs, de mi az a "csodények"? Nem tudok rájönni, hogy ez a szó mi akar lenni. Valami csorba edény?
17/18 anonim 

válasza:

16
A csodény az a nő, akire rálocsolhatsz havi 1-2 milliót, hogy szabadidejében tőled több ezer kilométerre egy 22cm + kupak nevű négerrel kezeltesse magát. Egyéb idejében pedig Japánban szeretné költeni a pénzed. Kapcsolatotok abból állna, hogy átutalsz neki havi 5000 eurót, hogy ő kibontakozhasson és olyan szakmához jusson amivel el tud helyezkedni nyelvtanárnőként.
18/18 anonim 

válasza:

Csodanők? Mi ez valami vicc? Okoskodó, béna férfiutánzat, primitív hárpia, öntelt feminista inkább. Nagyon ,,félünk" tőlük, ezért ,,menekülünk" előlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!