Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak, magukba nézve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak, magukba nézve, tényleg menekülnek a “szupernoktol”?

Figyelt kérdés
2021. febr. 11. 14:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a szupernők miért ne ma szuperférfiakat keresik? Átlagjoskákat kérdezel, nekünk nem kell ez. Csend és nyugalom kell.
2021. febr. 11. 16:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem menekülnék, de ő tőlem úgysem akarna semmit, mert biztonsági őr vagyok. :D
2021. febr. 11. 16:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha az apja finanszírozza a megélhetését és a szórakozásait akkor nem. Sajnos ennyit nem tudnék nőre költeni. Sárkunyhó építéstől lesz szuper egy nő? Nekem akkor ha értelmes munkát végez és legalább minimális szinten eltudja tartani magát.
2021. febr. 11. 16:58
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

Nekem a szupernő olyan, hogy jól fizető állásból hazajön szülni, lezuhanyzik, utána megy vissza a manager pozíciójába és én otthon maradok nyugiban a gyerekkel.

Soha nem menekülnék egy ilyen csoda elől.

2021. febr. 11. 18:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva talán igen.
2021. febr. 11. 19:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Bocs, de mi az a "csodények"? Nem tudok rájönni, hogy ez a szó mi akar lenni. Valami csorba edény?
2021. febr. 11. 22:22
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

16

A csodény az a nő, akire rálocsolhatsz havi 1-2 milliót, hogy szabadidejében tőled több ezer kilométerre egy 22cm + kupak nevű négerrel kezeltesse magát. Egyéb idejében pedig Japánban szeretné költeni a pénzed. Kapcsolatotok abból állna, hogy átutalsz neki havi 5000 eurót, hogy ő kibontakozhasson és olyan szakmához jusson amivel el tud helyezkedni nyelvtanárnőként.

2021. febr. 11. 22:35
 18/18 anonim ***** válasza:
91%
Csodanők? Mi ez valami vicc? Okoskodó, béna férfiutánzat, primitív hárpia, öntelt feminista inkább. Nagyon ,,félünk" tőlük, ezért ,,menekülünk" előlük.
2021. febr. 12. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!