Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért menekülnek előlünk, segédmunkás férfiak elől? Ennyire számít a money?
Meghallják mit dolgozom és onnantól menekülés van, sikítva menekülnek.
F/28
Hát azért ezt nehezen tudom vizualizálni, de szerintem nem a money-val van elsősorban gond, sokkal inkább vagy a stílussal, vagy pedig azzal, hogy nem a saját körödben keresgélsz.
Szóval ha két mondta között kettőt köpsz és felszívod a turhát agyig, attól mindenki sikítva menekülne, kivéve, aki maga is ezt csinálja.
illetve hogy kikkel próbálsz ismerkedni még lehet meghatározó.
Viszont ha avar, hogy segédmunkásként sikítva menekülnek előled a nők, miért nem tanulsz? Miért nem végzed el az OKJ-t, aztán leszel vállalkozó, aztán ki tudja mi?
Ez természetesen nem a segédmunkásságról szól, mint olyan, hanem hogy Te magad úgy érzed ez a baj, és ezt vetíted kifelé, hogy szégyenled, hogy kevesebbnek érzed magad tőle, miért nem indulsz el felfelé a ranglétrán?
Nem tudom, milyen segédmunkáról van szó, de egy OKJ 3-400 ezer Ft, a legtöbb helyen lehet fizetni részletre és többszörösen megtérül az első három hónapban, amikor már szakmunkás vagy.. ;)
Money...menekülés van...
Nem értem, miért nem egy lelakott, csóró, túlsúlyos segédmunkás minden pamacs álma.
Legalább a segédmunkás actymellel nyitód a reggelt?
A viselkedés a fontos ,nem is feltétlenül a money ahogy te írod :)
Legalábbis az Atlagos ,nem insta ribi lányoknak.
Ismerek olyan informatikai ügyintézőt a segédmunkás felét keresi csak épp jobban hangzik ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!