Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hanyagoljam a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyagoljam a lányt?

Figyelt kérdés
Fiatal felnőttek. Tapasztalataim szerint mindíg amikor egy lány tipikus fiúkkal barátkozós típus, csak rossz sül ki belőle. Szinte csak fiú haverjai vannak, beszélget rengeteg emberrel, és tudom hogy az összes nem "őszinte barát" hanem csurog a nyáluk, és hányingerem lesz ha ezt látom. Túl népszerű lánnyal kikezdeni nem szerencsés, igaz?
2021. febr. 8. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Hát, ha te sima beszélgetéstől féltékeny leszel, akkor neked tényleg nem kellene.
2021. febr. 8. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha valaki mindenkivel túl közvetlen az nem mindenkinek szimpatikus. De ezen nem fogsz és nem is jogos változtatnod.
2021. febr. 8. 22:41
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem azert elobb durrants el benne egy patront. Hanyagolni utana is raersz...
2021. febr. 8. 22:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem az hogy egy sima beszélgetésre, de amúgy igen ha sok srác (főleg ha új) az zavar. De most ha kapcsolatban vagy, és mondjuk folyamat járkál a barátnőd kettesben kocsikazni fiúhaverokkal, titeket nem verne szét az ideg?
2021. febr. 8. 23:40
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Ha már eleve ennyi kétséged van vele kapcsolatban, az elképzelt nehézségek miatt, akkor nem érdemes, azt vennéd észre, mert erre figyelsz.

Egyébként én pont ilyen lány voltam egész életemben. Fiútesóim vannak, fiú unokatesóim, és jobban kijöttem a fiúkkal mert a lányok stratégiázását, nem annyira bírtam de a fiúk egyenességét igen. Tudom, hogy sokan nem hisznek a fiú lány barátságokban, hát ez van. (azért mondom múlt időben, mert már idősebb vagyok- de most is sok sok fiúbarátom van, persze női is)

2021. febr. 9. 00:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hanyagold. Én nem hiszek a fiú-lány barátságban, mert tapasztalatom szerint szinte mindig az van, hogy az egyik félnek tetszik a másik.
2021. febr. 9. 10:28
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Én nem hagynám, hogy megszabd nekem, kivel beszélgethetek.
2021. febr. 9. 10:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Ildikó nem érted a kérdésem.
2021. febr. 9. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!