Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellett volna viselkednem vele ha közeli kapcsolatba kerültünk?
Van egy fiú aki tetszik. Pénteken voltunk elsősegély órán és az oktatónk azt mondta egymáson mutassuk be a dolgokat :D Meg kellett "ölelnem" , megnézni hogy szuszog-e, a hasát megnyomkodni, a csípőjét, a lábait megfogdosni :D Kb végigsimogattam mindenét :D
Annyira zavarba jöttem, hogy végig ügyetlenkedtem az egészet + vigyorogtam mint egy hülye. Aztán ő ugyanezt csinálta velem, de ő nem volt annyira zavarban. Ez így nagyon ciki, hogy ennyire zavarban voltam?
Ma megint meg kellett ugyanezt csinálni...Most még a múltkorinál is ügyetlenebb voltam, lehet kicsit meg is sértődött....Ilyen hülyeségek miatt ba**om el a dolgot :@
Az oktató mondta, hogy hajoljak közel az arcához (kb 2 centi volt a szájunk között) és én meg elhúzódtam ,mert annyira nem tudtam mit csináljak. Erre mondta ott valaki, hogy olyan vagyok mint aki undorodik tőle :S Pedig pont ellenkezőleg...
ne félj töle már annyira nem harap:D
azt tudnád csinálni hogy közeledsz hozzá de nem csinálsz semmit hagyd hogy ö kezdje a dolgokat te pedig viszonozd mondjuk hogy közelebb ülsz hozzá vagy akár hogyan de közeledj hozzá!! ha nem hülye akkor észreveszi hogy akarsz töle valamit! ez az elsösegélyes dolog meg csak közelebb vihet titeket egymáshoz csak ne félj! ha zavarba jössz akkor se csinálj ugy mintha undorodnál töle mert ez:
1 neki sem jó
2 te meg nemszeretnéd ha azt hinné
dicsérd meg hogy mien jól csinálta veled a dolgot hogy mien figyelmes meg lennél a betege:P
önbizalom!!!
Tudom, hogy nem harap de akkoris olyan kellemetlen volt...Próbáltam utána már szépíteni, de még mindig zavarban voltam, ezért olyan hülyeségeket mondtam :D :@
Szerintem tuti bebuktam ezzel a fiúval, ráadásul most kb 1 hónapig biztosan nem találkozunk, mert szeptember végéig a szüleivel kint lesznek vhol külföldön :( Addigra meg már el is felejt engem...
Meg néha tisztára megkukulok. Ma is ott ültem szinte mellette (1 hely volt közöttünk, de ott nem fértem el) és ő néha rám-rám pillantott, én meg nem tudtam ezekre mit reagálni. Meg ha többen vagyunk, akkor nem tudok vele beszélgetni, csak ha kettesben. Áhhh
huh...Nem voltál ciki, bár igaz h pár szitut elszalasztottál...de lehet ezen még szépíteni hidd el!
Gondolom nincsen neki barátnője. De végülis miért ne írhatnál neki?
Nem, nincs neki barátnője. Remélem egy darabig nem is lesz...
De mit írjak neki? :) Olyasmire gondoltam, hogy esetleg ha kitesz valamit az üzenőfalra írok hozzá, vagy ilyesmi, de nem tesz ki semmit :D Meg ez tényleg olyan teperősnek tűnik
dehogy is:)
kérdezd meg töle hogy hogyan van vagy hogy msn re vagy valahova nem venne-e téged fel mert ugy többet tudtok beszélni!
ott fojtathatnád hogy találkozhatnátok és többet is tudhatnál meg róla! ebböl egyböl leesne neki a szitu.
meg ugy jól esik ha valaki ir tök mind 1 hogy ki csak valaki:) nemfog ezért megutálni!!
ha ennyire félsz akkor nemfog összejönni a dolog!!
gondolj bele hogy mit veszithetsz vele??
amit mások mondanak az ne érdekeljen mert nem rajtuk mulik az egész!! csak 1 nagy löket kell hogy felvedd utána már ö fog beszélni csak könyörgöm ne félj ennyire!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!