Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mert van az hogy egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mert van az hogy egyszer rendes velem, maskor pedig mintha nem is ismerne?

Figyelt kérdés

Van egy fiu a suliba,12.osztalyos.

Mikor megismertem nagyon rendes volt,meg mindg mikor talalkoztunk akkor megolelt meg hasonlok.(Amugy nagyon sok lanynak tetszik a fiu.)Mikor egy honapja osszejott az egyik osztalytarsammal,ugy csinalt mintha nem is ismerne.Meg csak nem is koszont.:(

Ket het utan szakitottak.Akkor megint kezdett velem rendes lenni.Most egy masik osztalytarsammal jott ossze, es megint ugy csinal mintha nem is ismerne.:(

Meg mikor megismerkedtunk utalt arra h osszejonne velem de nem lett semmi belole.:(

Ezt most mert csinalja?

(15 eves lany)

2008. dec. 2. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha barátok vagytok akk kérdezd meg tőle... és talán kérdésedre választ lelsz!! ^^
2008. dec. 2. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
talán mert egy bunkó, már bocs. ha semmibe néz egyszer, utána meg újra elővesz
2008. dec. 2. 21:08
 3/5 anonim válasza:

szerintem két oka is van.1.az aktuális barátnőjének nem akar magyarázkodni ezért nem közeledik feléd mikor épp jár valakivel.2.tetszik neki ahogy vonzódsz felé sajna te reménykedsz de ha már akart volna tényleg valamit akkor léphetett volna feléd.

ne hagyd hogy rángasson fordítsd meg légy erős és ha ismét nincs senkije akkor most te se engedd magadhoz lássuk erre mit lép? légy kitartó a fiúknak sokkal jobban kell az akit nem kaphatnak meg mit az aki bármikor az övé lehet !!!próbáld ki bevállik hidd el!

2008. dec. 3. 02:39
 4/5 A kérdező kommentje:

koszonom nagyon szepen a valaszokat

de ha meg van velemenyetek akkor megirhatjatok:)

2008. dec. 3. 14:03
 5/5 anonim válasza:

Igen,ismeros a szitu ;)):D

hath`,,,a fiu` egyszeruen csak jatszott vld` :(

egyik nap megismer masik nap nem!...

velunk is potn igy volt :) utanna megmondtam neki,hogy szerintem ez nem baratsag es hogy jarhatnank ha egyszer nem is koszon nekem?!

Utanna elkpatam,hogy osze visza hazudgalt nekem,hogy csak en tetszem neki es rajtam kivul volt neki meg vagy 5 :P

En teljesen megszakitottam vele a kapcsolatot :) mt rajottem h hiaba jarnank` a kapcsolat semmire sem lenne jo` :) ha jarna velem lehet , hogy en beleszeretnek es en szenvednek ha o`` szakitana velem nekem fajna!

Van meg szamtalan fiu a vilagon ! es nem kellk szomorkodj emiatt` !!!

Mayd talasz te is :):D

2008. dec. 3. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!