Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavar, ha egy kérdésetekre hosszan válaszolok?
Figyelt kérdés
Írogatunk egy fiúval, és sok kérdése van felém, én meg mindig lelkesen válaszolok a kérdéseire, mesélek magamról, de elég hosszan. Nem jött ezzel kapcsolatban negatív visszajelzés, de felmerült bennem, mi van, ha ez zavarja:D Persze én is kérdezem őt, ő is szokott hosszabb válaszokat adni néha, de összességében én többet írok mint ő. Ez baj?2021. febr. 4. 19:08
1/8 Noren1989 

válasza:

Engem nem, de mondd, hogy lehet belőlünk arra az egy fricire következtetni, akivel beszélgetsz?
Hosszú vàlaszod vàrom 🤭🤫😂
2/8 anonim 

válasza:

Engem nem zavarna, sőt örülnék is neki, sokan csak 1-2 szóban, tőmondatokban képesek kommunikálni, ahhoz képest amit te csinálsz, az egy álom.
3/8 anonim 

válasza:

Nem baj, de unalmas és megszakítja a kommunikáció menetét. Ha sok mondani valód van, inkább szóban közöld. Hívd fel, hidd el, sokkal jobb élmény mindkettőtöknek.
4/8 anonim 

válasza:

Nem hiszem hogy zavarja. Nálunk a párommal mindketten sokat beszélős típusok vagyunk és amikor még csak ismerkedtünk akkor főleg chateltünk. Mindketten írtuk a kisregényeket ésvegyáltalán nem volt unalmas, sőt szerintem jobb is. Egy kifejtett véleményből a beszélgetést is jobban tovább lehet vinni, mint egy "aha, szerintem is"-ből.
5/8 anonim 

válasza:

Én kifejezetten örülnék neki! Látszik belőle, hogy tényleg érdekel téged is a beszélgetés, nem csak várod, hogy a szádba repüljön a sült galamb.
7/8 anonim 

válasza:

Amit leírtál egyáltalán nem zavarna, leírnék két plusz paramétert, ami viszont zavarna.
Az egyik a csapongás, amikor nem a kérdésre válaszolsz, csak belelendülsz és öncélúan beszélsz.
A másik, ha csak rólad lehet beszélni, de ha én is hosszan válaszolok, akkor elunod magad.
Ha ezek nincsnek, akkor amen!
8/8 anonim 

válasza:

Én örülnék ha egy nő akivel ismerkedni próbálok nem csak pár szavas válaszokat adna. Mert eddig ez a tapasztalat. Pedig érdeklődő és kommunikatív vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!