Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin ha megcsókolnám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin ha megcsókolnám a fiút az nagyon rámenős lenne?

Figyelt kérdés

már msnen nagyon sokat beszélgettünk és most hogy hazajön egy "kis" utazásról (kb 1 hnapig nem volt magyarországon (de így is nagyon sokat beszélgettünk)) 20.án jön haza akkor találkozunk és már annyira várom és ahogy ismerem magam az ölébe fogok ugrani és szét csókolni:D szerintetek nagyon rámenős lenne? elég lenne egy szájrapuszi és ha ő is akarja akkor mehet a csók?

15/L ő 20.án lesz 23.

2010. aug. 16. 12:53
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
hogy te milyen egy bunkó paraszt vagy kedves 13:46-os... gratulálok..:)
2010. aug. 16. 13:48
 22/27 anonim ***** válasza:
Köszike, ezt bóknak veszem, de te se tartsd magad többre...Tudod, hülye kérdésre általában az ember hülye választ is ad :D na csóxika smaccantás
2010. aug. 16. 13:53
 23/27 JulesM111 ***** válasza:
Első randin ha egy nő nem kúr, akkor az menjen a fenébe, felesleges vele szarozni. Szóval kedves kérdező bugyit le , lábakat szét, szájat nagyra... és úgy ugorj az ölébe xD
2010. aug. 16. 13:59
 24/27 anonim ***** válasza:

13 29 vagyok:

mért hol laksz?

2010. aug. 16. 14:08
 25/27 A kérdező kommentje:
13:29. miskolcon
2010. aug. 16. 14:51
 26/27 anonim ***** válasza:

Igen,inkább várd meg,hogy Ő csókoljon meg először,az úgy jobb...-szerintem legalábbis

de szokták mondani,hogy ez a 21.század,és a lány is kezdeményezhet,de..

2010. aug. 16. 16:35
 27/27 Kazama ***** válasza:
Engem egy csaj simán lecsókolhatna az első randi végén nyugodtan :D Én nem tiltakoznék :D Csak nyugodtan, szerintem egy srác sem ellenkezne. :)
2010. aug. 16. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!