Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin ha megcsókolnám a fiút az nagyon rámenős lenne?
már msnen nagyon sokat beszélgettünk és most hogy hazajön egy "kis" utazásról (kb 1 hnapig nem volt magyarországon (de így is nagyon sokat beszélgettünk)) 20.án jön haza akkor találkozunk és már annyira várom és ahogy ismerem magam az ölébe fogok ugrani és szét csókolni:D szerintetek nagyon rámenős lenne? elég lenne egy szájrapuszi és ha ő is akarja akkor mehet a csók?
15/L ő 20.án lesz 23.
Szerintem ne ugorj a nyakába, bár én is ezt tenném, de nehogy megijeszd rögtön az eső alkalommal. Finoman közeledj hozzá, és ha úgy érzed hogy ő is szeretné, a randi végén belefér egy szájrapuszi. Remélem sikerül a randi és nagyon boldogok lesztek:)
17L
Grat, anyád majd büszke lesz rád. Arra nem gondolsz hogy 1-2 alkalomra majd jó leszel neki azt ennyi? Ne azt mondd hogy ez nem igaz, az összes fiú a sexre gondol! Ráadásul egy 23 éves nem hiszem hogy komolyabbat tervezne veled.
Tudom hogy mi 17 éves fiúk sokat játszanak, de nem mind! Pl ittvagyok én is , játékok helyett edzőterembe járok, motorozok, stb ... és nincs barátnőm. Hogy miért ? mert mindenki a 20 év felettiekre gondolol.. pedig én se vagyok csúnya sőt, még elég magas is vagyok, ami állítólag sok lánynak bejön...
17f
Első randin, ha orálisan elégíteném ki a pasit az nagyon rámenős lenne? Úgy izgulok, hogy nem örülne neki! PLEASE!!!
Looser vagy baszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!