Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Instán rám írt. Elhíva talizni?mikor?
Figyelt kérdés
Instán rám írt egy pasi, akivel már egy ideje követjük egymást. Elkezdtünk beszélgetni, mivel rengeteg közös témánk van a közös sportszenvedélyünk révén. Sosem találkoztunk még, nem is nagyon szoktam így vsiszaírni, de ő nagyon szimpatikus, választékosan fogalmaz és egyszerűen olyan gördülékenyen megy a beszélgetés , hogy az hihetetlen. Lényegében egy teljes napot átcsevegtünk (irogattunk) rögtön. Őszinte leszek, nagyon megfogott már most :D terjedelmesen írt ő is és érdeklődő volt végig. Nem vagyok otthon az ilyen netes ismerkedésben..ha akar tőlem valamit, elhív találkozni gondolom..mennyi idő csevegés után várható egy ilyen meghívás?2021. febr. 2. 19:08
1/5 Noren1989 

válasza:

Normàliséknàl egy-két hét, a gyorsan megdöntős csàvóknàl pàr óra.
Kotont, síkosítót vigyél!
2/5 anonim 

válasza:

Hát ez sok mindentől függ, egyáltalán nem biztos, hogy randizni akar, lehet csak unatkozik mivel már régebb óta követitek egymást akkor miért nem akkor írt mikor bekövettétek egymást? De persze lehet csak így jött ki.
3/5 anonim 

válasza:

Volt itt multkor egy randisztori miszerint pontosan ilyen kellemesen zajlott minden, tök jó volt ugyhogy nem találkozott a csaj a sráccal többet. Hnapra ugyis eléggé túlgondolod ahhoz h kuka legyen az egész, illetve egy lépést sem fogsz tenni h talizzatok. Vársz vársz aztán nem a számodra tökéletes időtartam után hiv el, igy kukázod. Vagy talira nem mész el mert túlgondolod aztán sirsz majd h ménemkereeeees.
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem ha szeretne találkozni is, akkor pár nap után, max 1 hét, megteszi. Attól függ, mennyi dolga van. (vagy van-e valakije, mert sokan csak egotuningolnak :D)
Ha te szeretnél vele és egy hét elteltével sem kérdezi meg, akkor kérdezd meg te, vagy a napokban kezdj el utalgatni, ha tőle várod az "első lépést".
Veszítenivalód nincs. Aki nem mer, az nem is nyer. :)
5/5 anonim 

válasza:

Minden ferfi mas, nincs altalanos szabaly, lehet holnap megkerdezi lehet h 2 het mulva, lehet soha. En ket het intenziv cset utan irtam h ez tul szep h igaz legyen, ne talalkozzunk, ne rontsuk el fizikai sikkal. Azon a hetvegen repulore ult es megjelent a szulovarosomban hogy itt van es talalkozzunk🤪 Itt szuszog mellettem 5eve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!