Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel 3 hete beszélgetünk, de nem tudunk talizni?
Figyelt kérdés
Állítólag 1 éve egyedülálló. Múlt héten hétvégén úgy volt, hogy talizunk, de állítólag közbejött valami munka és egész hétvégéje munkával telt, merthogy állítólag dolgozik egy rég elhúzódó projekten és minél előbb leakarja tudni, hogy több szabadideje legyen. És állítólag ez a munka hétvégére csak úgy becsúszott. És írta, hogy szeretné, hogy minél előbb összejöjjön. A héten megint nem beszéltünk meg semmit... Nekem tudom. De ha én talizni akarok, akármilyen elfoglalt vagyok, megoldom. Oké, hogy ingazik Budapest és Dunaújváros között, de akkoris. Nem? Most szórakozik?2020. okt. 16. 20:21
1/6 A kérdező kommentje:
-ek
2020. okt. 16. 20:23
2/6 anonim 

válasza:

Ennyiből ezt nem lehet eldönteni. Lehet csak szórakozik. Az is lehet, hogy igazat mond.
3/6 anonim 

válasza:

Az biztos, hogy aki látni akar, az megoldja.
4/6 anonim 

válasza:

Így van ahogy a 3 aska mondja. Ha két ember akar valamit, akkor az összejön. Csak az akaraton múlik minden. Legyen bármilyen munka, bármilyen elfoglaltság, ha akar valamit az ember akkor az összejön.
Ezzel a nővel valami svingli van az biztos.
5/6 A kérdező kommentje:
Pasival 😂
2020. okt. 17. 17:12
6/6 anonim 

válasza:

Bocsánat kérdező.
Azt hittem hogy ffi írta a kérdést, de ezek szerint te írtad mint nő. Végülis teljesen mindegy, aki húzza halogatja a találkozást, azzal valami nem stimmol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!