Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok,vonz titeket a sugar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,vonz titeket a sugar baby kapcsolat? Kort írnátok?

Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 15:29
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
71%

Igen

22L

2021. febr. 1. 15:33
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem, 24
2021. febr. 1. 15:36
 3/33 anonim ***** válasza:
93%
Engem a sugar buddy vonz, hogy valaki rám ír havonta egyszer, hogy mi van velem, küld pár millát, és ennyi.
2021. febr. 1. 15:36
 4/33 anonim ***** válasza:
89%
Régebben vonzott, ma már inkább túlórát is vállalok pluszért, csak ne kelljen bácsikkal csinálni🤣Már nincs akkora értéke a pénznek a szememben, hogy megtegyem.
2021. febr. 1. 15:39
 5/33 anonim ***** válasza:
68%

Engem az a fajta sugar kapcsolat vonz, amiben számíthatok a másikra, felnézhetek az illetőre és közben jól is érezzük magunkat. Ahol nem egy tarifa van, hanem szimplán jól elvagyunk és néha kapok valamit. Szerintem itthon nem igazán van ilyen, úgyhogy emiatt szomorú is vagyok

20/L

2021. febr. 1. 15:40
 6/33 anonim ***** válasza:
88%

5

Ezt úgy hívják, hogy kapcsolat.

Elvagytok egymás társaságában, jól érzitek magatokat, szex szintén közös megegyezéses, aztán ha úgy gondolja vesz valamit a másik.

Itthon ilyen van, bőven.

De ha olyanra gondolsz, hogy patronál téged mint fiatal nőt és el is vagytok, azt elhiszem hogy nem sok van itthon. Nyilván ha te a pénzéért vagy vele ő sem fog téged többnek tekinteni mint egy cikket amiért fizet, de ez így kettőn áll.

2021. febr. 1. 15:47
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem tudnám megtenni, nem lenne hozzá gyomrom.

22N

2021. febr. 1. 16:04
 8/33 A kérdező kommentje:
#5-ös,miért milyenek vannak itthon?
2021. febr. 1. 16:07
 9/33 anonim ***** válasza:
66%

Ötös vagyok, kedves kérdező

Éltem már külföldön, ott ez a verzió teljesen működik és nem, nem nevezem ezt én se sima kapcsolatnak, mert simán $3000-t nem kapsz, csak mert kapcsolatban vagytok, hanem mert ez egy sugar kapcsolat. Ott viszont természetes, hogy nem csak egy termék vagy másoknak (feltéve ha ebben egyeztek meg) hanem benne van minden bújás és közös program is, ami egy kapcsolat szerűségben benne lenne. Értelemszerűen a kinti sugar kapcsolatnak vége lett, mert hazajöttem, nem volt értelme ilyen távolságban.

Itthon azt vettem észre, hogy kevés férfi van aki igazán tudna pénzt áldozni a másikra. Sokan olcsó lányt keresnek maguknak és mindenféle mástól félnek.

Mindkét helyről vannak barátnőm és számomra hatalmas csalódás, amit itthon találok. Főleg hogy külföldön működnek az oldalak, ahol ténylegesen ellenőrzik a sugar daddy-t, itthon ha jól tudom puncs van csak, ahova én fel se mertem regisztrálni... Bár azt hozzá kell tennem, hogy lehet itt a háttérben gazdasági okok is vannak. Régebben ha jó körökben mozgott az ember akkor találhatott korrekt sd-t, manapság azokban a körökben is kevesebben vannak és sokan inkább kevesebbet is adnának.

2021. febr. 1. 16:21
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Csak abban az esetben, ha én is vonzódom szexuálisan a daddy-hez. Különben esélytelen.
2021. febr. 1. 16:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!