Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a fiú jól néz ki, de nem tetszik a személyisége?
Megismertem egy fiút,aki számomra 10-bol 10-es. Magas,szöke,kékes-zöld szemekkel, borostával. Testre is éppen megfelelö számomra. A vonzalom kölcsönös volt, randizni kezdtünk.Eleinte nagyon oda voltam érte, viszont késöbb a személyiségében olyan jegyeket fedeztem fel, amik nekem nem felelnek meg. Állítása szerint kapcsolatot akar tölem, valamivel nagyon megfogtam.
Én viszont nem tudom, jó ötlet lenne-e ez. Komolytalannak gondolom öt magamhoz képest, és azt sem tudom elképzelni, hogy ö készen áll egy kapcsolatra...elsö baratnoje lennék.
Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Legyen csak szexkapcsolat köztünk, ha már ennyire bejövünk egymásnak? Nem érzem azt, hogy teljes szívvel vele akarok lenni, viszont azt is érzem, hogy egy nagyon jó lehetöséget szalasztok el ezáltal. 23L, 21F.
11-esnek igaza van. Utána, mikor kiderül, hogy végig hazudott, nem érted majd, hogy történhetett mindez, miközben már a legelején tudtad.
A lányoknál ritka az olyan szexkapcsolat, amibe nem férkőzik be az érzelem is. És ha beférkőzik, (inkább előbb, mint utóbb) sírni fogsz.
El ne hidd, hogy egy 10/10-es, 21 éves pasinak te lennél az első :D :D
Elszalasztod az alkalmat? Mire? Hogy kihasználjanak? Hogy lefeküdhess egy sráccal, aki ennyire bejön?
Ő (állítólag) kapcsolatot szeretne veled, mert megfogtad "valamivel", erre te azon agyalsz, hogy jó lenne-e, ha csak dugócimbik lennétek, mert neked nem üti meg a mércét a személyisége? Neked ez nem offos alapból??
Elmondom, hogy szerintem mi van a dologban :
Ő : Meg akar dugni és azt hiszi, csak akkor teheti meg, ha azt hazudja, hogy kapcsolatot akar.
Te: Le akarsz vele feküdni, mert jól néz ki, de tudod, hogy csak bonyolítaná az életed, ha ő is benne lenne.
Minek ezt túlragozni? Feküdjetek le, aztán megy mindenki, amerre akar. Nem kell itt hazudozni, sokkal jobb, ha minden tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!