Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Van egy lány,akivel két éve egy táborban találkoztam. Nagyon szép lány.Táborban nem sokat beszéltem vele,mert a körömben elég szótlan volt,na meg én is:)
A lány egyre szebb lesz:)Mostanában MSN-en szoktam vele beszélgetni.Nagyon jó fej csaj,és úgy érzem ő kell nekem.Próbálok közeledni feléje...úgy érzem,hogy bejövök neki,mivel érdeklődik rólam...sztem ez egy jel lehet.Elég jókat szoktunk dumálni.Eddig csak egy sima Sziával köszönt el,most már egy puszi is odacsúszik,na meg kezdeményez beszélgetést.
A csaj 20km-re lakik tőlem,busszal fél óra/óra alatt ott lennék.Nem tudom mi lenne a következő lépés.Hogyan tudnék hozzá közelebb kerülni.Lerohanni nem akarom...csak szépen lassan.Tudna vki egy-két tanácsot/ötletet adni?Nagyon megköszönném.
Hogyan mondjam el neki,hogy találkozni szeretnék vele,de nem akarok pofára esni!
Szerintem ha beszélgettek akkor észrevétlenül arra terelhetnéd a témát, hogy lenne esetleg kedve találkozni. Ha elsőre esetleg nemet mond, akkor sincs még semmi elveszve, lehet, hogy csak fél. Nem szabad feladnod, egy találkozót mindenképpen ki kell belőle csikarni:D Ha ez megvan, akkor menjetek mondjuk moziba, de úgy hogy legyen idő beszélgetésre is, a film előtt és után. Vagy csak szimplán sétálgassatok, beszélgessetek, üljetek be valahova. Beszélgetés közben apró jelekkel tudasd, hogy te többet szeretnél, mint barátság. A reakciójából biztosan tudni fogod, hogy mit szeretne.
Remélem nem írtam sok hülyeséget és segíteni is tudok:)
Lillu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!