Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális ha a srác akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a srác akivel randizom pénzt kér benzinre és minden másra?(2 hónap után)

Figyelt kérdés

2021. jan. 31. 16:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kérdés nem kamu, akkor ez a gyerek egy f...szparaszt.

Tartsd már magadat valamire.

2021. jan. 31. 17:56
 22/33 A kérdező kommentje:

21

Értettem, köszönöm:)

2021. jan. 31. 18:06
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

21-es nyersen fogalmaz, de teljesen igaza van!

Mire számítasz ettől a sráctól hosszú távon, ha már most lehúz? :D :D

2021. jan. 31. 19:03
 24/33 anonim ***** válasza:
71%
#18: igen, ez így van. Ha már nem megosztás van, régen rossz az egész.
2021. jan. 31. 19:19
 25/33 A kérdező kommentje:

23, 24

Igazatok van, köszönöm szépen! :)

2021. jan. 31. 19:23
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben közöltem a sráccal, hogy bocs, de nekem nincs pénzem rád, nekem túl sokba kerül, hogy eljussak egy-egy randira, diákként anyagilag megterhelő. Ezt vagy figyelembe veszi, és a jövőben az én zsebemhez igazítjuk a randikat, vagy keressen egy tehetősebb barátnőt.

Akkor a búrájához kapott, utána működött.

2021. jan. 31. 20:09
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Hamar kimutatta a foga fehérjét. :)

Csak nem az exemmel jöttél össze? Rajtam is szeretett volna élősködni, csak nem hagytam. Persze nem tetszett neki, én voltam a hisztis. Hát jó. :D

2021. jan. 31. 20:25
 28/33 A kérdező kommentje:

26

Igen diákként semmi keresettel nem bírok minden héten 10-15 ezer ft-ot költeni rá, és nem kapok hetente 20ezer ft-ot a szüleimtől sem...

2021. jan. 31. 20:30
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként mit takar a "nem gyerek"?

Mennyi idősek vagytok? Átmenetileg nincs kereseted, vagy diák vagy? Ő mennyi idős, nagyjából mekkora keresete van?

Én 4 évig úgy voltam együtt a volt barátommal, hogy még diák voltam, így a randik nagy részét ő állta. Mind a ketten otthon éltünk, így nem halt bele 1-1 tankba, vagy havi 1 moziba. Én viszont sokszor viszonoztam főzéssel, meg néha vissza is hívtam a kis diákfizumból. Nyaraláson meg mindenki fizette a maga részét. Ő nem csinált ebből gondot, évekig.

Én voltam az, aki hamarabb elköltöztem otthonról és akkor jöttek a gondok. Oda cuccolt hozzám, de nagyon húzta a száját, amikor mondtam, hogy a költségekbe bele kellene szállni. A rezsi még hagyján, viszont a kajába egy forintot nem akart adni.. Úgyhogy elég sok problémát szült ez. Hiába keresett az évek teltevel egyre jobban, annál rosszabbul bánt a pénzzel. Mondjuk ebbe a szerencsejáték függősége is beleszólt. Sokszor tőlem kért már kölcsön és úgy kellett szólnom érte, hogy adja vissza. Az évek alatt full visszafejlődött az ember.. Kár érte.

2021. jan. 31. 20:31
 30/33 A kérdező kommentje:

27

Ki tudja simán lehet az exed ;D Énse akarom hagyni magam csak kicsit össze zavarodtam :/

29

Én 18 vagyok ő 21

Azt gondolom ez már nem számít “gyereknek” bár ki tudja. Én most érettségizem és nem vagyok diákmunkán se a vírus helyzett miatt nyilván. Ő dolgozik és fixen kap pénzt. Ettől függetlenül nyilván nem várom el hogy mindent ő álljon de nem képes felfogni hogy az “apuci fizeti” nálunk nem létezik és nem is fogok kérni.

2021. jan. 31. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!