Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a srác akivel randizom pénzt kér benzinre és minden másra?(2 hónap után)
Ha a kérdés nem kamu, akkor ez a gyerek egy f...szparaszt.
Tartsd már magadat valamire.
21
Értettem, köszönöm:)
21-es nyersen fogalmaz, de teljesen igaza van!
Mire számítasz ettől a sráctól hosszú távon, ha már most lehúz? :D :D
23, 24
Igazatok van, köszönöm szépen! :)
Hasonló helyzetben közöltem a sráccal, hogy bocs, de nekem nincs pénzem rád, nekem túl sokba kerül, hogy eljussak egy-egy randira, diákként anyagilag megterhelő. Ezt vagy figyelembe veszi, és a jövőben az én zsebemhez igazítjuk a randikat, vagy keressen egy tehetősebb barátnőt.
Akkor a búrájához kapott, utána működött.
Hamar kimutatta a foga fehérjét. :)
Csak nem az exemmel jöttél össze? Rajtam is szeretett volna élősködni, csak nem hagytam. Persze nem tetszett neki, én voltam a hisztis. Hát jó. :D
26
Igen diákként semmi keresettel nem bírok minden héten 10-15 ezer ft-ot költeni rá, és nem kapok hetente 20ezer ft-ot a szüleimtől sem...
Egyébként mit takar a "nem gyerek"?
Mennyi idősek vagytok? Átmenetileg nincs kereseted, vagy diák vagy? Ő mennyi idős, nagyjából mekkora keresete van?
Én 4 évig úgy voltam együtt a volt barátommal, hogy még diák voltam, így a randik nagy részét ő állta. Mind a ketten otthon éltünk, így nem halt bele 1-1 tankba, vagy havi 1 moziba. Én viszont sokszor viszonoztam főzéssel, meg néha vissza is hívtam a kis diákfizumból. Nyaraláson meg mindenki fizette a maga részét. Ő nem csinált ebből gondot, évekig.
Én voltam az, aki hamarabb elköltöztem otthonról és akkor jöttek a gondok. Oda cuccolt hozzám, de nagyon húzta a száját, amikor mondtam, hogy a költségekbe bele kellene szállni. A rezsi még hagyján, viszont a kajába egy forintot nem akart adni.. Úgyhogy elég sok problémát szült ez. Hiába keresett az évek teltevel egyre jobban, annál rosszabbul bánt a pénzzel. Mondjuk ebbe a szerencsejáték függősége is beleszólt. Sokszor tőlem kért már kölcsön és úgy kellett szólnom érte, hogy adja vissza. Az évek alatt full visszafejlődött az ember.. Kár érte.
27
Ki tudja simán lehet az exed ;D Énse akarom hagyni magam csak kicsit össze zavarodtam :/
29
Én 18 vagyok ő 21
Azt gondolom ez már nem számít “gyereknek” bár ki tudja. Én most érettségizem és nem vagyok diákmunkán se a vírus helyzett miatt nyilván. Ő dolgozik és fixen kap pénzt. Ettől függetlenül nyilván nem várom el hogy mindent ő álljon de nem képes felfogni hogy az “apuci fizeti” nálunk nem létezik és nem is fogok kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!